Στην Ελλάδα ο Πάπας Φραγκίσκος τον Σεπτέμβριο

Στην Ελλάδα ο Πάπας Φραγκίσκος τον Σεπτέμβριο Facebook Twitter
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ / ΕΡΑ
0

Επίσημη επίσκεψη στην Ελλάδα αναμένεται να πραγματοποιήσει τον Σεπτέμβριο ο Πάπας Φραγκίσκος, αποδεχόμενος την πρόσκληση της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες, πριν από ένα χρόνο με αφορμή τη συνομιλία τους για την απόφαση της τουρκικής ηγεσίας να μετατρέψει την Αγία Σοφία σε τζαμί, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας είχε καλέσει τον προκαθήμενο της Καθολικής Εκκλησίας να επισκεφτεί τη χώρα μας μέσα στο 2021, χρονιά εορτασμού των 200 ετών από την ελληνική επανάσταση. Κατά τη συνομιλία τους, ο Πάπας Φραγκίσκος είχε εκφράσει την επιθυμία του να επισκεφθεί την Ελλάδα, λέγοντας, ωστόσο, πως αυτό μπορεί να γίνει αν το επιτρέψουν οι συνθήκες λόγω πανδημίας της covid-19.

Μπορεί το ταξίδι να βρίσκεται ακόμα στο στάδιο των προετοιμασιών, ωστόσο, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, το Βατικανό και η Ελληνική Προεδρία της Δημοκρατίας φέρονται να προσανατολίζονται για αρχές Φθινοπώρου.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ρόδος: 31χρονη κατήγγειλε κακοποίηση από τον πατέρα της - Το παιδί της έχει το DNA του

Ελλάδα / Ρόδος: 31χρονη κατήγγειλε κακοποίηση από τον πατέρα της - Το παιδί της έχει το DNA του

Οι εξετάσεις διενεργήθηκαν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών, με δείγματα από το παιδί, τη μητέρα του, τον φερόμενο ως δράστη και άλλα πρόσωπα προς αποκλεισμό πατρότητας.
LIFO NEWSROOM
Μετά την Πατρών-Πύργου ο Μπράλος–Άμφισσα: Παίρνει μορφή ο «κρυμμένος» νέος δρόμος των δύο σηράγγων και των έξι γεφυρών

Ελλάδα / Μετά την Πατρών-Πύργου ο Μπράλος–Άμφισσα: Παίρνει μορφή ο «κρυμμένος» νέος δρόμος των δύο σηράγγων και των έξι γεφυρών

Ο άξονας Μπράλος – Άμφισσα θα εξασφαλίσει βελτίωση της οδικής ασφάλειας και μείωση του απαιτούμενου χρόνου της διαδρομής από Πάτρα και Αντίρριο έως Λαμία
LIFO NEWSROOM