Στη δημοσιότητα τα μηνύματα του μοντέλου με την κοκαΐνη - Τι έγραψε σε φίλη της για τις «δουλίτσες»

Στη δημοσιότητα τα μηνύματα του μοντέλου με την κοκαΐνη - Τι έγραψε σε φίλη της για τις «δουλίτσες» Facebook Twitter
10

Η 19χρονη Ειρήνη παραμένει στις φυλακές ανηλίκων στο Χονγκ Κονγκ μετά τη σύλληψή της για κοκαΐνη στις αποσκευές της.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως το νεαρό κορίτσι αρνείται τα πάντα και ακόμη δεν έχει έλθει σε επαφή με τους γονείς της. Σήμερα ίσως υπάρξει η πρώτη επαφή ενώ λέγεται πως το μοντέλο «χτίζει« την απολογία της.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας, Σάκη Κεχαγιόγλου, η Ειρήνη είχε φύγει από την Λέσβο από όπου κατάγεται και διέμενε με την οικογένεια της για να πάει για σπουδές στην Καλαμάτα. Στους φίλους της, φέρεται να έλεγε ότι θα πάει στην Καλαμάτα για να σπουδάσει μόντελινγκ. Ωστόσο, οι γονείς της ήξεραν ότι θα γραφτεί σε κάποιο ΙΕΚ της πόλης.

Το πώς η νεαρή βρέθηκε με τόσο μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών στην Ασία είναι κάτι που διερευνάται. Την ίδια ώρα έρχονται στη δημοσιότητα μηνύματα που είχε ανταλλάξει με φίλη της μέσω Facebook.

Στη δημοσιότητα τα μηνύματα του μοντέλου με την κοκαΐνη - Τι έγραψε σε φίλη της για τις «δουλίτσες» Facebook Twitter

Οι αποκαλυπτικοί διάλογοι ενισχύουν το σενάριο ότι η 19χρονη χρησιμοποιήθηκε από κάποιο κύκλωμα ως δόλωμα. Στην επικοινωνία με τη φίλη της αναφέρει ότι αποστολή της είναι να βάζει σφραγίδες σε ταξιδιωτικά έγγραφα από διάφορες χώρες όπου ταξιδεύει επειδή αυτό θέλουν από εκείνη, για άγνωστους λόγους, οι υπεύθυνοι του «γραφείου», προφανώς στο πλαίσιο του διαγωνισμού που κέρδισε.

«Θα πάω Αθήνα σε 4 μέρες και μετά Βραζιλία. Τουρ... Ναι, μόνη μου θα πάω στην Αθήνα. Με το αεροπλάνο», γράφει σε φίλη της στη Λέσβο.

Είναι 13 Σεπτεμβρίου και όπως έχει πληροφορήσει τη φίλη της, την ώρα που της γράφει βρίσκεται στο Ντουμπάι. «Μου έχουν δώσει ένα φάκελο από την Αθήνα για να βάλουν βίζες από τις χώρες που πέρασα. Για ένα γραφείο είναι», εξηγεί στη φίλη της που τη ρωτάει τι «δουλίτσες» ακριβώς κάνει στις χώρες που επισκέπτεται.

Στις 6 Οκτωβρίου οι δύο φίλες ανταλλάσσουν νέα μηνύματα. «Στις 4.15 τα ξημερώματα ταξιδεύω και πάω Αίγυπτο. Μετά από Αίγυπτο, Κύπρο. Κάθομαι 3 μέρες και μετά Αθήνα», της γράφει.

Η φίλη της την ρωτά: «Και τι πας να κάνεις ακριβώς;».

Η Ειρήνη της γράφει: «Σου είχα πει. Να βάλουν σφραγίδες και βίζες σε κάτι έγγραφα και τα γυρνάω στην Αθήνα». 

Σε επόμενες αναρτήσεις της στη σελίδα της στο Facebook φέρεται στις 24/10 να δίνει το στίγμα της κάνοντας check in στην Καλαμάτα, ενώ το Σάββατο 18 Νοεμβρίου φωτογραφίζεται κρατώντας το κινητό της σε σέλφι πόζα σε δωμάτιο ξενοδοχείου στην Αντίς Αμπέμπα, γράφοντας «Life is short. Enjoy it» (Η ζωή είναι μικρή, ας τη χαιρόμαστε).

 

 Πηγή: protothema.gr

Ελλάδα
10

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ρόδος: 38χρονη διέκοψε τη θεραπεία φυματίωσης της κόρης της και αναζητείται από τις αρχές

Ελλάδα / Ρόδος: 38χρονη διέκοψε τη θεραπεία φυματίωσης της κόρης της και αναζητείται από τις αρχές

Η 4χρονη έχει διακόψει τη φαρμακευτική της αγωγή, γεγονός που εγκυμονεί κινδύνους για την υγεία της, αλλά και για τη δημόσια υγεία, λόγω της μεταδοτικότητας της νόσου
LIFO NEWSROOM
First Intake: Σε λειτουργία η νέα ψηφιακή πλατφόρμα για ραντεβού σε δομές ψυχικής υγείας

Ελλάδα / First Intake: Σε λειτουργία η νέα ψηφιακή πλατφόρμα για ραντεβού σε δομές ψυχικής υγείας

Η υπηρεσία παρέχεται δωρεάν και η ψηφιοποίηση του πρώτου αιτήματος έχει στόχο την βελτίωση της προσβασιμότητας και της αποτελεσματικότητας στην παροχή φροντίδας ψυχικής υγείας
LIFO NEWSROOM