Στεφανής: Πλωτά φράγματα στο Αιγαίο, αν αποδειχθούν αποτελεσματικά σε πιλοτική φάση

Στεφανής: Πλωτά φράγματα στο Αιγαίο, αν αποδειχθούν αποτελεσματικά σε πιλοτική φάση Facebook Twitter
Eurokinissi
0

«Η κυβέρνηση εξετάζει τη χρησιμότητα των πλωτών προστατευτικών φραγμάτων πιλοτικά και εφόσον αποδειχθούν αποτελεσματικά, τότε θα τοποθετηθούν σε επιλεγμένες περιοχές του Αιγαίου».


Αυτό επισημαίνει ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής στην απάντηση του προς τον πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης Κυριάκου Βελόπουλου και τον βουλευτή του κόμματος Κωνσταντίνου Χήτα σχετική με την τοποθέτηση πλωτού προστατευτικού φράγματος στο Αιγαίο.

Επίσης ο κ. Στεφανής στην απάντησή του αναφέρεται στα τεχνικά χαρακτηριστικά και τους όρους της πρόσκλησης ενδιαφέροντος και επισημαίνει ότι δεν επιβαρύνεται ο λειτουργικός προϋπολογισμός του ΓΕΣ καθώς η χρηματοδότηση της σύμβασης για την προμήθεια των πλωτών συστημάτων θα γίνει από πιστώσεις του Ε.Φ. 1011.701.0000000 «Δαπάνες Μεταναστευτικών Ροών» του προϋπολογισμού του υπουργείου Εθνικής Άμυνας για το οικονομικό έτος 2020.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

BEACH BAR ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΙ

Ελλάδα / Θεσσαλονίκη: Καταγγελίες ότι απαγόρευσαν σε ηλικιωμένους να μπουν σε beach bar στον Ποταμό Επανομής

Ο αντιδήμαρχος Θεσσαλονίκης υποστηρίζει ότι ορισμένοι επιχειρηματίες εμποδίζουν ηλικιωμένους να μπουν στα καταστήματά τους, ακόμη και όταν αυτά είναι εντελώς άδεια
LIFO NEWSROOM