Το ΣτΕ αποφάσισε ότι ο Κ. Τέλιος, μέλος της 17Ν, δεν θα ξαναδιδάξει

Το ΣτΕ αποφάσισε ότι ο Κ. Τέλιος, μέλος της 17Ν, δεν θα ξαναδιδάξει Facebook Twitter
4

Απερρίφθη από το ΣτΕ η αίτηση του δασκάλου και μέλους της 17 Νοέμβρη Κωνσταντίνου Τέλιου να επιστρέψει στη θέση του σε σχολείο και να ακυρωθεί η απόφαση του δευτεροβάθμιου πειθαρχικού συμβουλίου, που τον έθετε σε αργία (απόλυση) λόγω της συμμετοχής του στην τρομοκρατική οργάνωση.

Ο Κωνσταντίνος Τέλιος είχε, σύμφωνα με το σκεπτικό του πειθαρχικού συμβουλίου του νομού Ρεθύμνου, απολυθεί λόγω της ένταξής του «από πολλών ετών, σε χρόνο που δεν έχει επακριβώς προσδιοριστεί, οπωσδήποτε, όμως, κατά το χρονικό διάστημα από το έτος 1989 μέχρι την ημέρα της σύλληψής του την 20.7.2002, σε δομημένη και με διαρκή δράση οργάνωση, τα μέλη της οποίας συναποφάσισαν, επεδίωξαν και στην συνέχεια πραγμάτωσαν τη διάπραξη αδικημάτων».

Υπενθυμίζεται ότι Κων. Τέλιος είχε καταδικαστεί σε κάθειρξη 22 ετών για συμμετοχή σε δολοφονία και ληστεία, με το ελαφρυντικό της ειλικρινούς μεταμέλειας και έχει ήδη αποφυλακιστεί.

Ελλάδα
4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΔΙΑΝΕΟΣΙΣ ΑΘΗΝΑ ΕΝΟΙΚΙΟ

Ελλάδα / Η «ακτινογραφία» της στεγαστικής κρίσης στην Ελλάδα: «Πρωταθλητές» στην ΕΕ στο κόστος στέγασης

Η μελέτη της διαΝΕΟσις και του ΙΟΒΕ καταγράφει την εκτίναξη του κόστους κατοικίας, τη μείωση της ιδιοκατοίκησης και την αυξανόμενη πίεση σε ενοικιαστές και νέους
THE LIFO TEAM
ΦΙΔΙ ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Ελλάδα / Ναύπακτος: Οδηγός βρήκε φίδι 2 μέτρων μέσα στο αυτοκίνητό της - «Ήταν τεράστιο, τρόμαξα πολύ»

«Το αυτοκίνητο έβγαζε καπνούς, το σταμάτησα στην άκρη, άνοιξα το καπό και ξαφνικά είδα το φίδι, το οποίο μόλις με είδε άρχισε να στριφογυρίζει», περιγράφει η οδηγός
THE LIFO TEAM
ΟΣΜΗ ΑΕΡΙΟ ΑΤΤΙΚΗ ΕΛΕΓΧΟΣ

Ελλάδα / Οσμή αερίου στην Αττική: Άγνωστη η αιτία και η προέλευσή της - Ολοκληρώθηκαν οι έρευνες της Πυροσβεστικής

Η τελευταία ενημέρωση για την οσμή που έγινε αισθητή από το Λαγονήσι μέχρι τη Δραπετσώνα και από τη Γλυφάδα μέχρι τη Νέα Σμύρνη, την Καλλιθέα και τον Άγιο Δημήτριο
THE LIFO TEAM