LIVE!

Σούζαν Ίτον: Ξεκίνησε η δίκη για τη δολοφονία της Αμερικανίδας βιολόγου στην Κρήτη

Σούζαν Ίτον: Ξεκίνησε η δίκη για τη δολοφονία της Αμερικανίδας βιολόγου στην Κρήτη Facebook Twitter
0

Ξεκινάει, σήμερα, στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ρεθύμνου η δίκη για τη δολοφονία της Αμερικανίδας βιολόγου, Σούζαν Ίτον, η οποία και συγκλόνισε το πανελλήνιο το καλοκαίρι του 2019.

Στο Δικαστικό Μέγαρο Ρεθύμνου μεταφέρθηκε, λίγα λεπτά μετά τις 09.00, ο 28χρονος κατηγορούμενος.

Το «παρών» δίνουν η μητέρα του 28χρονου, ο αδερφός και η σύζυγός του. Παρόντες είναι και συγγενείς της αδικοχαμένης βιολόγου, όχι όμως ο σύζυγος και τα παιδιά της, οι οποίοι μάλιστα δε γνωρίζουν λεπτομέρειες για το τί βίωσε η άτυχη Ίτον και βρίσκονται υπό ψυχολογική παρακολούθηση. Η στενή οικογένεια της βιολόγου δε βρίσκεται στο Δικαστήριο, αφενός λόγω της εύθραυστης ψυχικής κατάστασής τους κι αφετέρου λόγω της πανδημίας του Covid-19. Λόγω της κατάστασης στις ΗΠΑ χρειάζονται ειδική άδεια για να τους επιτραπεί να ταξιδέψουν.

Εξονυχιστικός είναι ο έλεγχος σε όσους επιτρέπεται η είσοδος στη δικαστική αίθουσα. Εν τω μεταξύ, οι συγγενείς του δράστη διαμαρτύρονται για την αποτύπωση εικόνων τους, την ώρα του ελέγχου, σε βίντεο από τους δημοσιογράφους που βρίσκονται στα Δικαστήρια.

Δέχομαι την κατηγορία

Δέχομαι ότι ισχύει η κατηγορία είπε ο 28χρονος Γ.Π. κατά την έναρξη της ακροαματικής διαδικασίας. Η πλευρά της υπεράσπισης του κατηγορούμενου υπέβαλε αίτημα να προσέλθουν για να εξεταστούν οι πραγματογνώμονες που διενήργησαν την ψυχιατρική εξέταση του κατηγορούμενου. Για το αίτημα επιφυλάχθηκε η έδρα.

Με πληροφορίες από cretalive

Ελλάδα
0

LIVE!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΑΓΔΑ ΦΥΣΣΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΝΟΧΟΙ

Ελλάδα / Μάγδα Φύσσα για απόφαση Εφετείου για Χρυσή Αυγή: «Σήμερα δικαιώνονται όλα τα θύματα του φασισμού»

«Δεν θέλω να τους ξαναδώ ποτέ στη ζωή μου» - Το πρώτο σχόλιο της μητέρας του δολοφονημένου Παύλου Φύσσα μετά την απόφαση για την ενοχή των 42 της εγκληματικής οργάνωσης, «Χρυσή Αυγή»
THE LIFO TEAM