Σήμερα το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί η κηδεία του επιχειρηματία Στέλιου Σκλαβενίτη που έχασε τη ζωή του από τη γρίπη τύπου Β, ενώ τόσο τα σούπερ μάρκετ του ομίλου όσο και τα σούπερ μάρκετ από δύο ακόμα αλυσίδες θα παραμείνουν κλειστά σε ένδειξη πένθους. 

 

 

Η εξόδιος ακολουθία θα γίνει στις 3 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου στον Πειραιά.

 

Σημειώνεται ότι περίπου 500 σουπερμάρκετ και cash & carry θα «κατεβάσουν ρολά» στην Αττική την ώρα της κηδείας του Στέλιου Σκλαβενίτη, αποτίοντας φόρο τιμής στον επιχειρηματία.

 

Κλειστά θα είναι όλα τα καταστήματα, οι μονάδες και τα κεντρικά γραφεία της Σκλαβένιτης και της αλυσίδας Cash & Carry The Mart στην Αττική, ενώ κλειστά την ίδια ώρα θα είναι, όπως ανακοινώθηκε και τα καταστήματα της αλυσίδας My Market, τα σούπερ μάρκετ Bazaar, αλλά και τα καταστήματα της αλυσίδας Κρητικός.

 

Όπως αναφέρει το ενημερωτικό σημείωμα της «Κρητικός», «η αλυσίδα μας με σεβασμό στην μνήμη του επιχειρηματία Στέλιου Σκλαβενίτη αποφάσισε τα καταστήματα της στο νομό Αττικής να παραμείνουν κλειστά την Μ. Τετάρτη από τις 15:00 έως 17:00 κατά την διάρκεια της εξόδιου ακολουθίας, την ίδια ώρα που τα καταστήματα Σκλαβενίτης θα είναι κλειστά».

 

Σημειώνεται ότι κατά τη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας αποφασίστηκε σε όλα τα σούπερ μάρκετ της εταιρείας Σκλαβενίτης να αναρτηθεί μεσίστια η σημαία του ομίλου και να μην αναπαράγεται μουσική ή να πραγματοποιούνται ανακοινώσεις για προσφορές και τυχόν εκδηλώσεις.

 

Επίσης, αποφασίστηκε να κατατεθούν στη μνήμη του εκλιπόντος εκ μέρους της κάθε εταιρείας, αντίστοιχα, τα ποσά:

 

- Ποσό 5.000 ευρώ στο Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα Παιδικής Στέγης.

- Ποσό 5.000 ευρώ στο Ζάννειο Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας & Αγωγής.

- Ποσό 5.000 ευρώ στο Χαμόγελο του Παιδιού.

Όποιος επιθυμεί, μπορεί αντί στεφάνων να προσφέρει δωρεά στα ανωτέρω ιδρύματα.

 

Ακολουθήστε το LiFO.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο LiFO.gr