Σέρρες: Αναστολή λειτουργίας σε οίκο ανοχής για πελάτη χωρίς πιστοποιητικό εμβολιασμού

Σέρρες: Σύλληψη και αναστολή λειτουργίας σε οίκο ανοχής λόγω κορωνοϊού Facebook Twitter
Pixabay
0

Σύλληψη και διοικητικό πρόστιμο για παράβαση επέβαλε η αστυνομία σε οίκο ανοχής στις Σέρρες για μη τήρηση των μέτρων κατά του κορωνοϊού.

Οι αρχές συνέλαβαν την Κυριακή τον προσωρινό υπεύθυνο του οίκου ανοχής καθώς διαπιστώθηκε ότι εξυπηρέτησαν πελάτη χωρίς πιστοποιητικό εμβολιασμού.

Παράλληλα, οι αρχές επέβαλαν και 15ήμερη αναστολής λειτουργίας του οίκου ανοχής.

Υπενθυμίζεται ότι μόνο χθες στις Σέρρες καταγράφηκαν 178 κρούσματα, σύμφωνα με την ενημέρωση του ΕΟΔΥ.

Με πληροφορίες του voria.gr

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΑΝΝΑ ΣΤΡΑΤΙΝΑΚΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Ελλάδα / Ποια είναι η Άννα Στρατινάκη: Το βιογραφικό και η πορεία της υποδιοικήτριας που παραιτήθηκε

Η παραίτησή της έρχεται λίγο μετά τη γνωστοποίηση της υπόθεσης Παναγόπουλου για υπεξαίρεση χρημάτων και την εμπλοκή του συζύγου της, αν και η ίδια στην επιστολή της αναφέρει πως παραιτείται «για οικογενειακούς λόγους υγείας»
THE LIFO TEAM