Σέρρες: Ο 69χρονος «πήγε να πάρει το κινητό του», όταν τον καταπλάκωσε το δέντρο

Σέρρες: Ο 69χρονος «πήγε να πάρει το κινητό του», όταν τον καταπλάκωσε το δέντρο Facebook Twitter
Φωτ.: ΕΡΤ
0

Το κινητό του, όπως και το ασύρματο σταθερό τηλέφωνό του πήγε να πάρει ο άτυχος 69χρονος στις Σέρρες, όταν τον καταπλάκωσε το δέντρο, με συνέπεια να χάσει τη ζωή του. 

Ο αδελφός του περιέγραψε τις τραγικές στιγμές που εκτυλίχθηκαν, όταν βρήκε τον 69χρονο κάτω από το δέντρο. Κατά τη διάρκεια της κακοκαιρίας που έπληξε χθες τις Σέρρες, ο άτυχος άνδρας πήγε να πάρει από ένα τραπεζάκι, που βρισκόταν κάτω από το δέντρο στην αυλή του, το κινητό του και το ασύρματο σταθερό τηλέφωνο. Όμως, το δέντρο τον καταπλάκωσε. 

«Εγώ τον βρήκα σκοτωμένο κάτω από το δένδρο. Είχε πιάσει το μπουρίνι. Είκοσι λεπτά φυσούσε δυνατά», δήλωσε στην ΕΡΤ ο αδελφός του 69χρονου που έχασε τη ζωή του στα Χρυσοχώραφα Σερρών. 

«Εγώ καθόμουν στη βεράντα του σπιτιού μου το οποίο βρίσκεται 200 μέτρα από το δικό του. Μόλις τελείωσε το μπουρίνι, πήρα το αυτοκίνητο μου να πάω στη δουλειά μου, να ταΐσω τα πρόβατα. Περνώντας από το σπίτι του αδελφού μου, είδα το δένδρο πεσμένο και σταμάτησα. Μπήκα στην αυλή, φώναξα “Γιάννη” αλλά δεν τον έβλεπα», περιέγραψε. 

Αφού αναζήτησε τον αδελφό του, τον είδε κάτω από το δέντρο. «Το κλαδί τον είχε καπακώσει στην καρδιά. Άρχισα να φωνάζω για να με βοηθήσουν να σηκώσουμε το δένδρο. Δεν μπορούσα να το σηκώσω μόνος. Άρχισα να ουρλιάζω στην γειτονιά και ήρθαν οι γείτονες και κόψαμε το κλαδί, απελευθερώθηκε αλλά ήταν ήδη αργά. Πρέπει να ήταν κάτω από το δένδρο περίπου σαράντα λεπτά», συμπλήρωσε. 

«Κάτω από το δένδρο βρήκαμε το τραπεζάκι που υπήρχε στην αυλή σπασμένο και πεσμένα κάτω το κινητό και το σταθερό τηλέφωνο. Φαίνεται ότι τα είχε ξεχάσει εκεί και βγήκε να τα πάρει και τον καταπλάκωσε το δένδρο το δένδρο, ένα μεγάλο πεύκο που το ξερίζωσε ο δυνατός αέρας», πρόσθεσε ο αδελφός του άτυχου άνδρα. 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ