Σεισμός στην Αττική: 8χρονος τραυματίστηκε από πτώση καμινάδας στο Καματερό

Σεισμός στην Αττική: 8χρονος τραυματίστηκε από πτώση καμινάδας στο Καματερό Facebook Twitter
0

Ένα 8χρονο αγόρι τραυματίστηκε από πτώση καμινάδας που κατέρρευσε στο Καματερό λόγω του σεισμού στην Αττική.

Συναγερμός σήμανε στις Αρχές μετά την πληροφορία ότι ένα 8χρονο αγόρι τραυματίστηκε στην περιοχή του Καματερού μετά από πτώση καμινάδας.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ το παιδί βρισκόταν από κάτω την στιγμή του ισχυρού σεισμού όταν μέρος της καμινάδας αποκολλήθηκε και το χτύπησε.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο 8χρονος μεταφέρθηκε ελαφρά τραυματίας στο νοσοκομείο και βρίσκεται εκτός κινδύνου. 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ποδόσφαιρο Θεσσαλονίκη

Ελλάδα / Ποδόσφαιρο στον πόλεμο: Η ιστορική φωτογραφία που τραβήχτηκε στη Θεσσαλονίκη τα Χριστούγεννα 110 χρόνια πριν

Το ντοκουμέντο που απεικονίζει Βρετανούς στρατιώτες να παίζουν μπάλα σε ένα χωμάτινο γήπεδο της πόλης εν μέσω του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου.
ΑΚΗΣ ΚΑΤΣΟΥΔΑΣ