Σε εξέλιξη το τελευταίο μεγάλο κύμα φυγής στα νησιά - Συνωστισμός στα λιμάνια της Αττικής

Σε εξέλιξη το τελευταίο μεγάλο κύμα φυγής στα νησιά - Συνωστισμός στα λιμάνια της Αττικής Facebook Twitter
ΑΠΕ-ΜΠΕ/Αλέξανδρος Μπελτές (φωτογραφία αρχείου)
0

Το τελευταίο μεγάλο κύμα φυγής των εκδρομέων του Αυγούστου βρίσκεται σε εξέλιξη από νωρίς το πρωί, στα κεντρικά λιμάνια της Αττικής.


Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, σε Πειραιά, Λαύριο και Ραφήνα, δεν «πέφτει καρφίτσα», καθώς χιλιάδες εκδρομείς προσπαθούν να επιβιβαστούν στα πλοία της γραμμής για τα νησιά του Αργοσαρωνικού, τα Δωδεκάνησα, την Κρήτη, τις Κυκλάδες και άλλους προορισμούς.


Από τον Πειραιά σήμερα αναμένεται να αναχωρήσουν συνολικά 26 πλοία, από Ραφήνα 18 πλοία, ενώ από το Λαύριο αναμένεται να αναχωρήσουν κατά την διάρκεια της ημέρας επτά πλοία.


Χθες, Πέμπτη 10 Αυγούστου από τον Πειραιά αναχώρησαν 24 πλοία με 23.762 επιβάτες, από Ραφήνα αναχώρησαν 13 πλοία με 6.005 επιβάτες, ενώ τέλος από το Λαύριο υπήρξαν έξι δρομολόγια με 1.250 επιβάτες.


Η κίνηση, όπως είναι φυσιολογικό, στο λιμάνι του Πειραιά είναι αυξημένη, με αποτέλεσμα οι επιβάτες να πρέπει να υπολογίσουν ότι θα βρουν αρκετή κίνηση και στις οδικές αρτηρίες που οδηγούν σε αυτό, ενώ θα πρέπει να υπολογίσουν ότι πρέπει να βρίσκονται τουλάχιστον μια ώρα νωρίτερα στην πύλη αναχώρησης, ώστε να μην αντιμετωπίσουν προβλήματα.

Ελάχιστα εισιτήρια έχουν απομείνει για τα σημερινά δρομολόγια ενώ για τον Δεκαπενταύγουστο η πληρότητα αγγίζει το 100%.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ