Σε εξέλιξη η πρώτη διαδήλωση με τη νέα κυβέρνηση

Σε εξέλιξη η πρώτη διαδήλωση με τη νέα κυβέρνηση Facebook Twitter
Nikos Libertas/SOOC
0

Πενήντα περίπου μεταλλωρύχοι έχουν συγκεντρωθεί έξω από το υπουργείο περιβάλλοντος στη λεωφόρο Μεσογείων, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για το κλείσιμο των μεταλλείων στη Χαλκιδική και να ζητήσουν την επαναλειτουργία τους. 

Οι μεταλλωρύχοι έχουν στήσει σκηνές και διαμηνύουν ότι δεν θα φύγουν αν δεν συναντηθούν πρώτα με το νέο υπουργό κ. Πάνο Σκουρλέτη.

Υπενθυμίζεται ότι η ορκωμοσία της νέα κυβέρνησης στην οποία ο κ. Σκουρλέτης έχει αναλάβει το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας έχει οριστεί για τις 10.30.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΙΑ ΚΙΝΑ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΝΑΤΟ

Ελλάδα / Υπόθεση κατασκοπείας: Πώς έφτασε η ΕΥΠ στα ίχνη του αξιωματικού - Έδινε πληροφορίες για ΝΑΤΟϊκά σχέδια

Ο αξιωματικός που υπηρετούσε σε θέση ευθύνης, κατηγορείται ότι συνειδητά μετέδιδε σε τρίτους άκρως απόρρητες στρατιωτικές πληροφορίες, που θέτουν σε κίνδυνο την εθνική ασφάλεια
THE LIFO TEAM