Οργή μεταλλωρύχων κατά Τσίπρα: Θεωρεί επίτευγμα ότι βγαίνουν στην ανεργία 2000 εργαζόμενοι!

Οργή μεταλλωρύχων κατά Τσίπρα: Θεωρεί επίτευγμα ότι βγαίνουν στην ανεργία 2000 εργαζόμενοι! Facebook Twitter
17

"Να θυμίσω μόνο ότι όλες, μα όλες, οι παρεμβάσεις και οι νομοθετικές μας πρωτοβουλίες, συχνά σε σύγκρουση με τους δανειστές, είχαν φιλολαϊκό και προοδευτικό πρόσημο.¨ανέφερε στη σημερινή του ομιλία ο Αλέξης Τσίπρας και άρχισε αν απαριθμεί παραδείγματα "Το άνοιγμα της ΕΡΤ. Η επαναπρόσληψη των σχολικών φυλάκων, των δημοσίων υπαλλήλων, των καθαριστριών, των 2500 εκπαιδευτικών. Η κατάργηση του εισιτηρίου στα νοσοκομεία. Οι αλλαγές στη Δικαιοσύνη και η αποσυμφόρηση των φυλακών. Ο νόμος για την ιθαγένεια που έδωσε το δικαίωμα σε χιλιάδες παιδιά να αναπνεύσουν για πρώτη φορά ελεύθερα. Το λουκέτο στις Σκουριές."  

Η τελευταία αναφορά στην υπόθεση των μεταλλείων ήταν που εξόργισε τους εργαζόμενους στην επιχείρηση που έχει αναστείλει τη λειτουργία της. Την δική τους απάντηση έδωσαν οι 2000 εργαζόμενοι στα Μεταλλεία χρυσού της Κασσάνδρας στην Χαλκιδική οι οποίο εξέδωσαν ανακοίνωση. 

«Ο κύριος Τσίπρας ακόμα δεν κατάλαβε ότι δεν έκλεισε τις Σκουριές αλλά τα Μεταλλεία Κασσάνδρας και άφησε στον δρόμο 2.000 οικογένειες. Στις 27-8-2015 το ΣΤΕ αποφάσισε ότι η πράξη του ΥΠΑΠΕΝ να κάνει ανάκληση των τεχνικών μελετών η οποία μας οδήγησε στην ανεργία, είναι αδικαιολόγητη, παράνομη και συνιστά κατάχρηση εξουσίας. Για όποιον δεν το άκουσε, σήμερα στις 29-8-2015, ο κύριος Τσίπρας στα επιτεύγματα της δήθεν αριστερής κυβέρνησης του συμπεριέλαβε το κλείσιμο των Σκουριών. Ακόμα δεν έχουν καταλάβει ότι δεν έκλεισαν παράνομα μόνο τις Σκουριές αλλά το σύνολο των Μεταλλείων Κασσάνδρας.


Από τις 29-8-2015 και μετά στα επιτεύγματα μιας αριστερής κυβέρνησης θεωρείται το να βγαίνουν άνεργοι στον δρόμο 2.000 εργαζόμενοι.
ΑΞΙΟΙ!!!!»

17

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ERMINIO ΑΤΤΙΚΗ

Ελλάδα / Η κακοκαιρία Erminio σάρωσε την Αττική αφήνοντας πίσω της εικόνες καταστροφής

Η κακοκαιρία πέρασε αφήνοντας βαθύ αποτύπωμα στο λεκανοπέδιο, υπενθυμίζοντας την ανάγκη για επαγρύπνηση και έγκαιρη ανταπόκριση στις φυσικές καταστροφές που πλήττουν την περιοχή
THE LIFO TEAM