Ρούλα Κορομηλά: Πλήρωνα τα ενοίκια της Κιβωτού του Κόσμου - Οργή και απογοήτευση, αν ισχύουν όσα ακούγονται

Πνέει μένεα η Ρούλα Κορομηλά: Πλήρωνα τα ενοίκια της Κιβωτού του Κόσμου Facebook Twitter
Εξοργισμένη η γνωστή παρουσιάστρια Ρούλα Κορομηλά
0

Την έντονη αντίδραση της εξέφρασε η γνωστή παρουσιάστρια Ρούλα Κορομηλά τις καταγγελίες κακοποίησης ανηλίκων στη ΜΚΟ «Κιβωτός του Κόσμου».

Όπως αποκαλύπτει η ίδια επί χρόνια στήριζε με περισσή επιμονή το έργο της και μάλιστα είχε φτάσει στο σημείο να πληρώνει και το ενοίκιο σε χώρους που χρησιμοποιούσε η οργάνωση.  

Η ανάρτηση της Ρούλας Κορομηλά για την Κιβωτό του Κόσμου έχει ως εξής:

«Στήριζα την Κιβωτό του Κόσμου έμπρακτα από τα πρώτα χρόνια ίδρυσης της, πληρώνοντας ακόμα και τα ενοίκια του χώρου κι υποστηρίζοντας τα παιδιά με κάθε τρόπο. Αν όσα τραγικά, αποτρόπαια έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας που αφορούν τα παιδιά ισχύουν, νιώθω οργή και απογοήτευση» έγραψε η Ρούλα Κορομηλά.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης: Νέο Υπουργείο Έρευνας και Ανάπτυξης μετά τις εκλογές

Ελλάδα / Μητσοτάκης: Νέο Υπουργείο Έρευνας και Ανάπτυξης μετά τις εκλογές

Ο πρωθυπουργός τόνισε ότι η επιστημονική έρευνα συνδέεται άμεσα με ζητήματα εθνικής ασφάλειας και επισήμανε ότι «βλέπω να αναδύεται ένας νέος χώρος όσον αφορά στην τεχνολογική καινοτομία γύρω από τον τομέα της άμυνας»
LIFO NEWSROOM
Κρήτη: Πάνω από 1.100 μετανάστες στην Αγυιά Χανίων - Ανησυχίες για τις συνθήκες διαβίωσης

Ελλάδα / Κρήτη: Πάνω από 1.100 μετανάστες στην Αγυιά Χανίων - Ανησυχίες για τις συνθήκες διαβίωσης

Έκτακτη κρίση στην Αγυιά Χανίων με 1.139 μετανάστες να φιλοξενούνται σε ακατάλληλες συνθήκες - Χωρίς επαρκή υποδομή και μεταφορά, η κατάσταση κινδυνεύει να εξελιχθεί σε υγειονομική «βόμβα», προειδοποιεί η αντιδήμαρχος Ελένη Ζερβουδάκη
LIFO NEWSROOM