Ρόδος - καταγγελία: Νονά αποπειράθηκε να βιάσει τα ανήλικα βαφτιστήρια της

Ρόδος: Καταγγελία για απόπειρα βιασμού και αποπλάνηση διδύμων αδελφών από τη νονά τους Facebook Twitter
Φωτ. Αρχείου: Unsplash
0

Σοβαρή καταγγελία κατά 55χρονης στη Ρόδο για κακοποίηση των δύο ανήλικων βαφτιστηριών της. 

Η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου ασχολείται με την υπόθεση από την Τρίτη και η εισαγγελία του νησιού έχει ήδη προχωρήσει στην αφαίρεση της επιμέλειας των δίδυμων παιδιών, ενός αγοριού και ενός κοριτσιού, από τους γονείς τους, όπως αναφέρει η dimokratiki.gr.

Παράλληλα, έχει διαταχθεί να μην υπάρχει καμία επαφή με την 55χρονη. Η επιμέλεια ανατέθηκε σε άλλο, συγγενικό πρόσωπο. 

Η δασκάλα των παιδιών παρατήρησε μία παράξενη συμπεριφορά και κίνησε τις σχετικές διαδικασίες. Τα ανήλικα έδωσαν κατάθεση, παρουσία παιδοψυχολόγου, και - μεταξύ άλλων - φέρεται να είπαν ότι η νονά τους τούς υποχρέωνε να βλέπουν ταινίες ερωτικού περιεχομένου, ασελγούσε σε βάρος τους αλλά και άλλες φρικτές λεπτομέρειες κακοποίησης. 

Σε βάρος της 55χρονης σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα βιασμού και αποπλάνηση των παιδιών και έχει κληθεί να δώσει εξηγήσεις. Οι Αρχές κατάσχεσαν και το κινητό της τηλέφωνο, που θα δοθεί για ανάλυση στα εγκληματολογικά. 

Τα παιδιά εξετάστηκαν από ιατροδικαστή, αλλά φαίνεται πως δεν εντοπίστηκαν ευρήματα σχετικά με σεξουαλική κακοποίηση, αναφέρει το τοπικό μέσο. 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ

Ελλάδα / Προσωπικός Αριθμός: 21.000 πολίτες εξέδωσαν σε μία ώρα - Τι ισχύει για όσους δεν βγάλουν μόνοι τους

Ο προσωπικός αριθμός σταδιακά θα αντικαταστήσει αριθμό ταυτότητας, ΑΜΚΑ και άλλων αριθμών που χρησιμοποιούμε στην καθημερινότητά μας και στις συναλλαγές μας με το Δημόσιο
LIFO NEWSROOM
«Προλαμβάνω»: Πρόγραμμα δωρεάν καρδιολογικών εξετάσεων για 5,2 εκατ. πολίτες

Ελλάδα / «Προλαμβάνω»: Πρόγραμμα δωρεάν καρδιολογικών εξετάσεων για 5,2 εκατ. πολίτες

Πρώτη φορά στην πατρίδα μας υλοποιείται το πρόγραμμα εκτίμησης του καρδιαγγειακού κινδύνου «Προλαμβάνω», που αφορά έναν στους δύο Έλληνες και μία στις δύο Ελληνίδες, αφού ο αριθμός των ωφελουμένων αγγίζει τα 5,5 εκατ. ανθρώπους.
ΑΛΕΞΙΑ ΣΒΩΛΟΥ
Δίκη για το Μάτι: Σήμερα η απόφαση του Εφετείου για τους 21 κατηγορούμενους

Ελλάδα / Δίκη για το Μάτι: Σήμερα η απόφαση του Εφετείου για τους 21 κατηγορούμενους

Το πρωτόδικο δικαστήριο είχε αθωώσει 15 κατηγορούμενους ενώ είχε κηρύξει ενόχους τους τότε επικεφαλής και τα στελέχη της Πυροσβεστικής Σωτήρη Τερζούδη, Βασίλη Ματθαιόπουλο, Ιωάννη Φωστιέρη, Νίκο Παναγιωτόπουλο και Χαράλαμπο Χιόνη
LIFO NEWSROOM