Πρόστιμα σε εκκλησίες, οίκο ανοχής, γυμναστήριο για παραβίαση των μέτρων- 17 συλλήψεις το Σάββατο

Πρόστιμα σε εκκλησίες, οίκο ανοχής, γυμναστήριο για παραβίαση των μέτρων- 17 συλλήψεις το Σάββατο Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

«Βροχή» έπεσαν τα πρόστιμα για παραβίαση των μέτρων για τον κορωνοϊό που διαπιστώθηκαν, μεταξύ άλλων, σε εκκλησίες, οίκο ανοχής, γυμναστήριο και άλλες επιχειρήσεις.

Το πρωί της Κυριακής επιβλήθηκαν πρόστιμα σε δύο ιερείς που λειτουργούσαν σε ιερούς ναούς στην περιφερειακή ενότητα Θεσσαλονίκης.

Αστυνομικοί πήγαν στους δύο ιερούς ναούς- στην Ευκαρπία και τον Αγ. Βασίλειου του δήμου Λαγκαδά- έπειτα από καταγγελίες για συγχρωτισμό. Έτσι, επιβλήθηκε πρόστιμο 1.500 ευρώ και στις δύο περιπτώσεις.

Το Σάββατο η αστυνομία πραγματοποίησε 72.968 ελέγχους σε όλη την Ελλάδα για την τήρηση των μέτρων για τον κορωνοϊό, κατά τους οποίους βεβαιώθηκαν 2.168 παραβάσεις και έγιναν 17 συλλήψεις.

Μεταξύ άλλων συνελήφθησαν τέσσερις εργαζόμενες οίκου ανοχής στην Αττική, ενώ επιβλήθηκε πρόστιμο 300 ευρώ στις ίδιες και 5.000 ευρώ στην επιχείρηση, όπως και πρόστιμο 300 ευρώ σε τρεις πελάτες για παραβίαση των περιορισμών για τις μετακινήσεις.

Επίσης, στη δυτική Ελλάδα συνελήφθη ο ιδιοκτήτης και ο προσωρινά υπεύθυνος γυμναστηρίου, στους οποίους επιβλήθηκε αντίστοιχα πρόστιμο 5.000 και 3.000 ευρώ. Αντίστοιχες κυρώσεις επιβλήθηκαν σε καφετέριες και άλλες επιχειρήσεις σε διάφορες περιοχές της χώρας.

Πρόστιμα «έπεσαν» όμως και για συναθροίσεις. Στην Αττική, συνελήφθη ο ιδιοκτήτης σπιτιού και του επιβλήθηκε πρόστιμο 3.000 ευρώ για διοργάνωση συνάθροισης, ενώ στους 11 συμμετέχοντες επιβλήθηκαν πρόστιμα ύψους 300 ευρώ.

Αντίστοιχη παράβαση διαπιστώθηκε στην Ήπειρο, όπου συνελήφθη ο ιδιοκτήτης σπιτιού και του επιβλήθηκε πρόστιμο 3.000 ευρώ για συνάθροιση, ενώ πρόστιμα 300 ευρώ επιβλήθηκαν στους 17 συμμετέχοντες σε αυτή. Στην Κεντρική Μακεδονία, συνάθροιση έγινε σε αποθήκη, ενώ αντίστοιχες κυρώσεις επιβλήθηκαν στον ιδιοκτήτη και στους τέσσερις συμμετέχοντες.

Επίσης το Σάββατο βεβαιώθηκαν 1.683 παραβάσεις για τους περιορισμούς στις μετακινήσεις και επιβλήθηκαν ισάριθμα πρόστιμα 300 ευρώ. Οι περισσότερες παραβάσεις καταγράφηκαν στην Αττική (613). Τέλος επιβλήθηκαν 389 πρόστιμα για μη χρήση μάσκας και άλλες συναφείς παραβάσεις.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ