NEO VIDCAST

«Πρέπει να ξαναγεννήσω τα παιδιά μου», λέει η μητέρα των δίδυμων

«Πρέπει να ξαναγεννήσω τα παιδιά μου», λέει η μητέρα των δίδυμων Facebook Twitter
4

''Πρέπει να ξαναγεννήσω τα παιδιά μου για να γίνουν όπως ήταν…Αυτό που μας έκανε δεν περιγράφεται'', δηλώνει η μητέρα των δίδυμων που χτυπήθηκαν από τον 21χρονο οδηγό μοτοσικλέτας και στη συνέχεια εγκαταλείφθηκαν στην άσφαλτο.

Σε συνέντευξη της στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» η κ. Αννίσκα Ματσιουρόφσκα, από τον Ευαγγελισμό όπου ακόμη νοσηλεύεται, λέει ότι δεν θέλει να ξαναδεί ποτέ τον άνθρωπο που τους χτύπησε: ''Δεν θέλω να δω αυτόν τον άνθρωπο ποτέ. Δεν θέλω… αυτό που μας έκανε δεν περιγράφεται. Μας χτύπησε και μας άφησε στο δρόμο να πεθάνουμε''.

Όπως λέει το μόνο που θυμάται από το ατύχημα είναι «ότι κοιτούσα τα παιδιά μου ακίνητα, πεταμένα στον δρόμο''.

Προς το παρόν η μητέρα των διδύμων δε θέλει να ασχοληθεί με τον άνθρωπο που έφερε σε αυτή την κατάσταση την οικογένειά της. ''Δεν ξέρω τι θα κάνουμε. Θέλουμε πρώτα να είμαστε ξανά μαζί και οι τέσσερις μας και καλά στην υγεία μας και θα δούμε τι θα κάνουμε''.

Το κορίτσι, η 7χρονη Κλαούντια έχει διαφύγει τον κίνδυνο. Ο αδερφός της εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Ωστόσο, οι γιατροί κάνουν λόγο για βελτίωση της υγείας του.

Ο πατέρας του 21χρονου υπαξιωματικού που χτύπησε και τραυμάτισε τα δίδυμα και τη μητέρα τους, υποστηρίζει ότι ο γιος του βρισκόταν σε μεγάλη φόρτιση πριν από το ατύχημα και γι αυτό αντέδρασε έτσι.

''Λίγη ώρα πριν γίνει αυτό που έγινε, τηλεφώνησα στο γιο μου και του είπα πως μαχαίρωσαν τον άντρα της αδερφής του και χρειαζόταν επειγόντως αίμα. Εκείνος, αφού πήρε την άδεια από το Ναυτικό, πήρε τη μηχανή και έφυγε κακήν κακώς από τη μονάδα του για το νοσοκομείο. Βρισκόταν σε τέτοιο πανικό, που δεν είχε μαζί του ούτε δίπλωμα, ούτε τίποτα.

Ήταν θολωμένος. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως έπρεπε να χτυπήσει όποιον βρέθηκε μπροστά του. Λυπούμαστε πάρα πολύ. Τους ζητάμε συγγνώμη. Πούλησα ήδη ένα οικόπεδο που είχα για να πληρώσω την εγγύηση του γιου μου. Ό,τι χρειαστεί η οικογένεια, αν και δεν έχουμε οικονομική άνεση, θα προσπαθήσουμε να βοηθήσουμε τα παιδιά'', καταλήγει ο πατέρας του υπαξιωματικού.

Ελλάδα
4

NEO VIDCAST

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σαμοθράκη: Βίντεο από τη στιγμή που πέφτουν πυροβολισμοί στον αέρα από τα τουρκικά αλιευτικά

Ελλάδα / Σαμοθράκη: Βίντεο από τη στιγμή που πέφτουν πυροβολισμοί στον αέρα από τα τουρκικά αλιευτικά

Μεγάλη ένταση το βράδυ της Τρίτης στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Θάσου και Σαμοθράκης - Όπως καταγγέλλουν οι Έλληνες ψαράδες προσπάθησαν να τους τρομάξουν για να φύγουν από το σημείο
LIFO NEWSROOM
Global Sumud Flotilla: Από τη Σύρο θα αναχωρήσει το καράβι της ελληνικής αποστολής για τη Γάζα

Ελλάδα / Global Sumud Flotilla: Από τη Σύρο θα αναχωρήσει το καράβι της ελληνικής αποστολής για τη Γάζα

«Ξεκινάμε από τη Σύρο γιατί εδώ γεννήθηκε ένα κύμα αντίστασης και αλληλεγγύης που εξαπλώθηκε σε όλη την Ελλάδα», γράφει - μεταξύ άλλων - στην ανακοίνωσή του η συλλογικότητα March to Gaza Greece
LIFO NEWSROOM