Πού έβρεξε περισσότερο την πρώτη ημέρα του κυκλώνα

Πού έβρεξε περισσότερο την πρώτη ημέρα του κυκλώνα Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Έντονες βροχοπτώσεις όπου το ύψος της βροχής ξεπέρασε τα 138 χιλιοστά σημειώθηκαν στο Άργος σύμφωνα με το meteo.gr.

Το ίδιο έντονες ήταν και οι βροχοπτώσεις στο Κρυονέρι Κορινθίας. Στον Θεολόγο Φθιώτιδας έφτασαν τα 130mm και στις Σπέτσες οι ποσότητες του νερού ανέβηκαν στα 129 mm από τα 117mm που είχαν καταγραφεί νωρίτερα το απόγευμα.

Ένα χιλιοστό βροχής αντιστοιχεί σε ένα λίτρο νερού ανά τετραγωνικό μέτρο επιφάνειας.

Πού έβρεξε περισσότερο την πρώτη ημέρα του κυκλώνα Facebook Twitter

Έντονες βροχοπτώσεις καταγράφονται τις βραδινές ώρες αρκετές περιοχές της Αττικής, κυρίως σε προάστια που είναι κοντά σε βουνά αλλά ακόμα στο κέντρο της Αθήνας, καθώς ο μεσογειακός κυκλώνας πλήττει, έστω και λιγότερο, την πρωτεύουσα. 

Πού έβρεξε περισσότερο την πρώτη ημέρα του κυκλώνα Facebook Twitter

Στου Παπάγου το ύψος της βροχής μετρήθηκε στα 100,2 χιλιοστά στις 22:30 το βράδυ, ενώ στον Διόνυσο έφτασε τα 75 χιλιοστά.

Η Πυροσβεστική έχει δεχτεί έως τώρα 110 κλήσεις για αντλήσεις υδάτων, κοπές δένδρων και αφαιρέσεις αντικειμένων στο Λεκανοπέδιο.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ ΠΤΩΣΗ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

Ελλάδα / Ηλιούπολη: Κλιμάκιο του υπουργείου Παιδείας με ψυχολόγους και κοινωνικούς λειτουργούς στο σχολείο των δύο μαθητριών

Το υπουργείο τόνισε ότι προτεραιότητα είναι «η προστασία της ψυχικής υγείας των μαθητών/τριών, των οικογενειών τους και η στήριξη της εκπαιδευτικής κοινότητας»
THE LIFO TEAM
ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΠΤΩΣΗ

Ελλάδα / Ηλιούπολη: Νέες πληροφορίες για το σημείωμα του ενός από τα δύο κορίτσια που έπεσαν από την ταράτσα

Η αναφορά στις Πανελλήνιες και όσα έχουν γίνει μέχρι ώρας γνωστά για την υπόθεση - «Ήταν μόνη της», περιγράφουν συνομήλικα κορίτσια για τη μία από τις δύο 16χρονες
THE LIFO TEAM
Επεισόδια στο ΑΠΘ: Η ανακοίνωση των πρυτανικών αρχών - «Η σημερινή επίθεση προσβάλλει την ίδια μας την υπόσταση»

Ελλάδα / Επεισόδια στο ΑΠΘ: Η ανακοίνωση των πρυτανικών αρχών - «Η σημερινή επίθεση προσβάλλει την ίδια μας την υπόσταση»

Οι πρυτανικές αρχές ζήτησαν άμεσα την εφαρμογή του νόμου, μετά το επεισόδιο στην Πολυτεχνική Σχολή, στη Νομική Σχολή και στη Σχολή Οικονομικών Επιστημών
THE LIFO TEAM