Πόθεν Εσχες: Προς τρίμηνη παράταση η υποβολή δηλώσεων

Πόθεν Εσχες: Προς τρίμηνη παράταση η υποβολή δηλώσεων Facebook Twitter
Φωτ. Αρχείου: Unsplash
0

Νέα, πιθανώς τρίμηνη, παράταση για την υποβολή δηλώσεων περιουσιακής κατάστασης (πόθεν έσχες) και οικονομικών συμφερόντων αναμένεται να δοθεί, σύμφωνα με κύκλους του υπουργείου Δικαιοσύνης. Η προθεσμία υποβολής δηλώσεων εκπνέει κανονικά στις 30 Ιουνίου.

Την ίδια ημερομηνία, εκπνέει και η προθεσμία των αρχικά υπόχρεων υποβολής δηλώσεων πόθεν έσχες (όσων για πρώτη φορά πρέπει να καταθέσουν δηλώσεις). Οι αρχικά υπόχρεοι υποβολής δηλώσεων είναι της χρονικής περιόδου από 28/2/2023 έως 31/3/2024.

Η πλατφόρμα για την υποβολή δηλώσεων πόθεν έσχες των αρχικά υπόχρεων παραμένει ανοικτή έως 30 Ιουνίου.

Σε περίπτωση που δοθεί νέα παράταση για τους υπόχρεους υποβολής δηλώσεων πόθεν έσχες, η παράταση αφορά και όσους είναι αρχικά υπόχρεοι υποβολής δηλώσεων.


 

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καύσωνας: Απαγόρευση delivery και εξωτερικών εργασιών το Σάββατο από 12:00 έως 16:00 στην Αττική

Ελλάδα / Καύσωνας: Απαγόρευση delivery και εξωτερικών εργασιών το Σάββατο από 12:00 έως 16:00 στην Αττική

Έκτακτα μέτρα προστασίας για εργαζομένους στον ιδιωτικό τομέα ανακοίνωσε το Υπουργείο Εργασίας λόγω των επικίνδυνα υψηλών θερμοκρασιών. Πρόστιμα 2.000 ευρώ για παραβάσεις.
LIFO NEWSROOM
Ρόδος: Η κατάθεση 31χρονης για σεξουαλική κακοποίηση από τον πατέρα της – «Με βίαζε τρεις φορές την ίδια μέρα»

Ελλάδα / Ρόδος: Η κατάθεση 31χρονης για σεξουαλική κακοποίηση από τον πατέρα της – «Με βίαζε τρεις φορές την ίδια μέρα»

Η 31χρονη κατέθεσε – παρουσία ψυχολόγου – πως έπεσε πρώτη φορά θύμα σεξουαλικής επίθεσης από τον πατέρα της όταν ήταν 16 ετών και ζούσαν μαζί στο σπίτι της γιαγιάς της, έπειτα από τον χωρισμό των γονιών της
LIFO NEWSROOM
Δίκη Γρίβα: «Περίμενα ότι θα αυτοκτονούσε, όχι ότι θα σκότωνε» - Ενταση στην αίθουσα με τους γονείς του θύματος

Ελλάδα / Δίκη Γρίβα: «Περίμενα ότι θα αυτοκτονούσε, όχι ότι θα σκότωνε» - Ενταση στην αίθουσα με τους γονείς του θύματος

Ολοκληρώθηκε η εξέταση των μαρτύρων στη δίκη για τη γυναικοκτονία της Κυριακής Γρίβα, με τους γονείς της να ξεσπούν εναντίον του κατηγορούμενου
LIFO NEWSROOM
ΦΩΤΙΑ ΣΤΟΝ ΦΕΝΕΟ

Ελλάδα / Φωτιά στον Φενεό: «Η σημαντικότερη μέχρι στιγμής οικολογική καταστροφή της φετινής αντιπυρικής περιόδου»

Τα αίτια της φωτιάς στον Φενεό - Τα 5.950 από τα 11.460 στρέμματα που κάηκαν, αφορούν δασικό είδος χωρίς δυνατότητα φυσικής αναγέννησης μετά από πυρκαγιά - Δείτε χάρτες
LIFO NEWSROOM