Πέθανε ο ψυχίατρος Δημήτρης Σούρας

Πέθανε ο ψυχίατρος Δημήτρης Σούρας Facebook Twitter
0

Πέθανε το απόγευμα της Τρίτης, ο ψυχίατρος Δημήτρης Σούρας, από βαριά μικροβιακή λοίμωξη.

Ο 72χρονος Δημήτρης Σούρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Metropolitan πριν από πέντε ημέρες όπου οι γιατροί έδωσαν μάχη για να τον κρατήσουν στη ζωή αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε, έχοντας προσβληθεί από βαριά μικροβιακή λοίμωξη.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το φιλικό του περιβάλλον, ο 72χρονος είχε ταξιδέψει πρόσφατα στην Αίγυπτο κι ασθένησε ενώ επέστρεψε στην Ελλάδα.

Ο γνωστός ψυχίατρος αρχικά μετέβη στο νοσοκομείο παραπονούμενος για πρόβλημα στη μέση, θεωρώντας ότι είχε λουμπάγκο. Του χορηγήθηκε αγωγή, επέστρεψε στο σπίτι του και λίγες ημέρες αργότερα εμφάνισε πολύ υψηλό πυρετό.

Πήγε εκ νέου στο νοσοκομείο και οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε έδειξαν μικροβιακή λοίμωξη. Οι γιατροί έδιναν μάχη για να τον κρατήσουν στη ζωή.

Λίγα λεπτά προτού γίνει γνωστή η είδηση θανάτου του Δημήτρη Σούρα, στον προσωπικό του λογαριασμό αναρτήθηκε αποχαιρετιστήριο μήνυμα του.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρώην παίκτης ριάλιτι ξυλοκόπησε 46χρονο - «Μου έσπασε το κόκκαλο μέσα στη μύτη, θα κάνω χειρουργείο»

Ελλάδα / Πρώην παίκτης ριάλιτι ξυλοκόπησε 46χρονο - «Μου έσπασε το κόκκαλο μέσα στη μύτη, θα κάνω χειρουργείο»

Οι δηλώσεις του 46χρονου ασφαλιστή μέσα από το νοσοκομείο για το περιστατικό - «Είχε μία πληρωμή κάποτε από ασφαλιστική που δεν την πήρε ποτέ και από τότε μάλλον μου τη φύλαγε»
THE LIFO TEAM