Πέντε συλλήψεις για ναρκωτικά στο κέντρο της Αθήνας - Οι τρεις ανήλικοι

Πέντε συλλήψεις για ναρκωτικά στο κέντρο της Αθήνας - Οι τρεις ανήλικοι Facebook Twitter
Πέντε συλλήψεις για ναρκωτικά στο κέντρο της Αθήνας - Οι τρεις ανήλικοι (Eurokinissi)
0

Πέντε άτομα, μεταξύ των οποίων και τρεις ανήλικοι αλλοδαποί συνελήφθησαν από την ΕΛΑΣ, ως μέλη σπείρας  που διακινούσε ναρκωτικά στο κέντρο της Αθήνας.

Η σπείρα, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, εξαρθρώθηκε από την Υποδιεύθυνση Περιπολιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αθηνών σε συνεργασία με το Τμήμα Ασφαλείας Αγίου Παντελεήμονα.

Ειδικότερα, συνελήφθησαν, στην Αθήνα, τρεις ανήλικοι Αφγανοί, ηλικίας από 13 έως 15 ετών, ένας 24χρονος ομοεθνής τους και ένας Πακιστανός 25 ετών, κατηγορούμενοι για παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών και περί όπλων.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η συμμορία είχε ως ορμητήριο σπίτι κοντά στο σημείο που διακινούσαν τις ναρκωτικές ουσίες στο κέντρο της Αθήνας.

Ειδικότερα, ο 25χρονος ως επικεφαλής οργάνωνε τη διαδικασία της διακίνησης και συγκέντρωνε τα χρήματα από τις πωλήσεις. Ένας 13χρονος είχε το ρόλο του φύλακα του σπιτιού όλο το 24ωρο, ενώ τα υπόλοιπα μέλη (13, 15 και 24 ετών) είχαν αναλάβει τη διακίνηση της ηρωίνης, τροφοδοτώντας πλήθος τοξικοεξαρτημένων ημερησίως.

Κατά την διάρκεια των αστυνομικών ερευνών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: 16 συσκευασίες ηρωίνης, βάρους 22 γραμμαρίων, 2 συσκευασίες ακατέργαστης κάνναβης, βάρους 6 γραμμαρίων, ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, πιστόλι με γεμιστήρα 14 φυσιγγίων, το χρηματικό ποσό των 7.613 ευρώ και 2 κινητά τηλέφωνα.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

HELLS ANGELS ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ

Ελλάδα / Hells Angels: Στην Ηγουμενίτσα η διεθνής λέσχη μοτοσικλετιστών - Ειδικό σχέδιο από την ΕΛΑΣ

Στη διεθνή συνάντηση θα συμμετάσχουν πάνω από 4.000 άτομα - Τα μέλη της λέσχης μοτοσικλετιστών, κατά το παρελθόν, έχουν απασχολήσει διεθνώς για διακίνηση ναρκωτικών και εκβιασμούς
THE LIFO TEAM
ΤΕΜΠΗ ΔΙΚΗ

Ελλάδα / Δίκη για Τέμπη: «Άρρηκτα συνδεδεμένη η παράνομη μετάταξη του σταθμάρχη με τον θάνατο των ανθρώπων μας»

Στη σημερινή συνεδρίαση παρενέβη ο δικηγόρος και πατέρας θύματος, κ. Αντώνης Ψαρόπουλος, ο οποίος ζήτησε από το δικαστήριο να κάνει δεκτές τις παραστάσεις για την παράβαση καθήκοντος
THE LIFO TEAM