Πέλλα - κορωνοϊός: Μέσα σε 10 ημέρες κατέληξαν γνωστός παιδίατρος και η σύζυγός του

Πέλλα - κορωνοϊός: Μέσα σε 10 ημέρες κατέληξαν γνωστός παιδίατρος και η σύζυγός του Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου EUROKINISSI
0

Σε βαθιά θλίψη έχει βυθιστεί η τοπική κοινωνία στην Πέλλα από το θάνατο γνωστού παιδιάτρου και της συζύγου του από κορωνοϊό, μέσα σε λίγες ημέρες.

Η Covid-19 «ξεκλήρισε» την οικογένεια, όπως δήλωσε στον τηλεοπτικό σταθμό Mega συγγενής του ζευγαριού. Μέσα σε διάστημα 10 ημερών κατέληξαν και οι δύο από επιπλοκές του κορωνοϊού αφήνοντας πίσω τους την μοναχοκόρη τους. 

«Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τα μηνύματα ήταν καταιγιστικά. Ήταν πολύ αγαπητός, εξαίρετος επιστήμων, ο θάνατός του συγκλόνισε όλη την περιοχή. Επειδή δούλευε στην Έδεσσα και κατοικούσε στη Σκύδρα, είχε μια ευρύτερη περιοχή που ήταν γνωστός και αγαπητός στον κόσμο», δήλωσε εξαδέλφη της οικογένειας στο Mega.

«Δεν μπορούμε να ξέρουμε πώς κόλλησε. Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε, μπορεί από κάτι που άγγιξε, μπορεί από οτιδήποτε. Με διαφορά λίγων ημερών χάθηκε το ζευγάρι, ξεκληρίστηκε μια οικογένεια. Έμεινε η κόρη της μόνη της».

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τι κατέθεσε ο αστυνομικός για την «εισβολή» στο σπίτι της Σοφίας Πολυζωγοπούλου

Ελλάδα / Η κατάθεση του αστυνομικού για την εισβολή στο σπίτι της Σοφίας Πολυζωγοπούλου από την πρώην σύζυγο του Απόστολου Λύτρα

«Κατέρρευσε από τη φόρτιση» η Σοφία Πολυζωγοπούλου - «Γιατί παίρνεις το μέρος του ενώ τα έχεις πάθει κι εσύ;» ρώτησε την πρώην σύζυγο του Απόστολου Λύτρα
NEWSROOM