Πάτρα: Νεκρός κρατούμενος στις φυλακές - Ερευνούν σημάδια ξυλοδαρμού

Πάτρα: Νεκρός κρατούμενος στις φυλακές - Ερευνούν σημάδια ξυλοδαρμού Facebook Twitter
0

Ένας 44χρονος κρατούμενος βρέθηκε νεκρός στις φυλακές του Αγίου Στεφάνου στην Πάτρα, ενώ φαίνεται πως ο νεκρός είχε πέσει θύμα ξυλοδαρμού. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 44χρονος κρατούμενος βρέθηκε νεκρός σε κελί στο πειθαρχείο των φυλακών. Αμέσως μετά οι υπεύθυνοι των φυλακών ειδοποίησαν την Αστυνομία.

Αξιωματικός της έκανε μία πρώτη αυτοψία, ενώ την προανάκριση για την υπόθεση έχει αναλάβει το τμήμα Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας.

Όπως αναφέρουν τα τοπικά ΜΜΕ, στο νεκροτομείο του νοσοκομείου του Ρίου έσπευσαν συγγενείς του 44χρονου, οι οποίοι μάλιστα έβγαλαν φωτογραφίες τη σορό του, σε μια προσπάθεια να έχουν αποδεικτικά στοιχεία, να ριχθεί άπλετο φως στην υπόθεση και να τιμωρηθούν αυτός ή αυτοί που τον χτύπησαν μέχρι θανάτου.

Η ολοκλήρωση της νεκροψίας- νεκροτομής αναμένεται τις επόμενες μέρες. 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ ΠΤΩΣΗ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

Ελλάδα / Ηλιούπολη: Κλιμάκιο του υπουργείου Παιδείας με ψυχολόγους και κοινωνικούς λειτουργούς στο σχολείο των δύο μαθητριών

Το υπουργείο τόνισε ότι προτεραιότητα είναι «η προστασία της ψυχικής υγείας των μαθητών/τριών, των οικογενειών τους και η στήριξη της εκπαιδευτικής κοινότητας»
THE LIFO TEAM
ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΠΤΩΣΗ

Ελλάδα / Ηλιούπολη: Νέες πληροφορίες για το σημείωμα του ενός από τα δύο κορίτσια που έπεσαν από την ταράτσα

Η αναφορά στις Πανελλήνιες και όσα έχουν γίνει μέχρι ώρας γνωστά για την υπόθεση - «Ήταν μόνη της», περιγράφουν συνομήλικα κορίτσια για τη μία από τις δύο 16χρονες
THE LIFO TEAM
Επεισόδια στο ΑΠΘ: Η ανακοίνωση των πρυτανικών αρχών - «Η σημερινή επίθεση προσβάλλει την ίδια μας την υπόσταση»

Ελλάδα / Επεισόδια στο ΑΠΘ: Η ανακοίνωση των πρυτανικών αρχών - «Η σημερινή επίθεση προσβάλλει την ίδια μας την υπόσταση»

Οι πρυτανικές αρχές ζήτησαν άμεσα την εφαρμογή του νόμου, μετά το επεισόδιο στην Πολυτεχνική Σχολή, στη Νομική Σχολή και στη Σχολή Οικονομικών Επιστημών
THE LIFO TEAM