Πάτρα: Μεθυσμένοι εισέβαλαν σε νοσοκομείο, προκάλεσαν ζημιές και ξυλοκόπησαν τον φύλακα

Πάτρα: Μεθυσμένοι εισέβαλαν σε νοσοκομείο, προκάλεσαν ζημιές και ξυλοκόπησαν τον φύλακα Facebook Twitter
patrastimes.gr
0

Άγριες σκηνές εκτυλίχθηκαν χθες το βράδυ όταν δύο μεθυσμένοι εισέβαλαν στο στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων της Πάτρας.

Όπως μετέδωσε το patrastimes.gr, λίγο μετά τις 10 το βράδυ της Πέμπτης, στην είσοδο του νοσηλευτικού Ιδρύματος εμφανίστηκαν δύο άτομα, τα οποία, σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν σε κατάσταση μέθης.

Τα άτομα αυτά προκάλεσαν σοβαρό επεισόδιο ενώ φέρονται να έχουν χτυπήσει και τον υπάλληλο εταιρείας security ο οποίος ήταν βάρδια εκείνη την ώρα.

Ο υπάλληλος μεταφέρθηκε αιμόφυρτος με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας για τις πρώτες βοήθειες.

Σύμφωνα με το patrastimes.gr, οι δράστες έσπασαν πόρτες και τζαμαρίες του νοσοκομείου και στην συνέχεια τράπηκαν σε φυγή, ενώ όπως καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι του νοσηλευτικού Ιδρύματος, η αστυνομία άργησε να φτάσει στο τόπο του συμβάντος.

Να σημειωθεί ότι στο Καραμανδάνειο έχουν καταγραφεί κατά το παρελθόν και άλλα παρόμοια περιστατικά με τη διοίκηση και τους εργαζόμενους να ζητούν ιδιαίτερα τις βραδινές ώρες να υπάρχει Αστυνομική παρουσία στην περιοχή.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λέκκας: Στην Αττική έχει χαθεί το 70% του δασικού ιστού από φωτιά - Να μην χάσουμε ούτε ένα δέντρο

Ελλάδα / Λέκκας: Στην Αττική έχει χαθεί το 70% του δασικού ιστού από φωτιά - Να μην χάσουμε ούτε ένα δέντρο

«Υπάρχουν πιθανότητες 70% να εκδηλωθεί μεγάλος σεισμός στην Κωνσταντινούπολη μέσα στα επόμενα πέντε χρόνια», είπε ο καθηγητής Διαχείρισης Φυσικών Καταστροφών και πρόεδρος του ΟΑΣΠ
LIFO NEWSROOM
Αστυνομικός Βουλής: «Καμία σεξουαλική κακοποίηση - Όσα ακούγονται είναι εξωφρενικά και αναληθή»

Ελλάδα / Αστυνομικός Βουλής: «Καμία σεξουαλική κακοποίηση - Όσα ακούγονται είναι εξωφρενικά και αναληθή»

Σε κατάθεση προς το πειθαρχικό συμβούλιο, ο αστυνομικός της Βουλής εξακολουθεί να αρνείται τα πάντα, υποστηρίζοντας μεταξύ άλλων ότι «όσα έχει καταγγέλλει η σύζυγός μου είναι εξωφρενικά και αναληθή
LIFO NEWSROOM