Πάτρα: Φορτηγό μετέφερε 5.664.800 λαθραία τσιγάρα

Πάτρα: Φορτηγό μετέφερε 5.664.800 λαθραία τσιγάρα Facebook Twitter
1

Μεγάλη ποσότητα λαθραίων τσιγάρων, που ξεπερνά τις 28.000 κούτες, εντόπισαν οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών του Κεντρικού Λιμεναρχείου της Πάτρας, έπειτα από έλεγχο που έκαναν σε φορτηγό, το οποίο μετέφερε παλέτες με γιαούρτια.

Συγκεκριμένα, μόλις το φορτηγό έφθασε στο λιμάνι της Πάτρας και πριν εισέλθει σε πλοίο με προορισμό λιμάνι της Ιταλίας, οι άνδρες της Δίωξης ξεκίνησαν τον έλεγχο με τη βοήθεια μηχανήματος ακτίνων Χ.

Πάτρα: Φορτηγό μετέφερε 5.664.800 λαθραία τσιγάρα Facebook Twitter

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου βρήκαν μέσα στο επικαθήμενο του φορτηγού 27 παλέτες που περιείχαν συνολικά 28.324 κούτες τσιγάρων, διάφορων επωνυμιών. Συνολικά πρόκειται για 283.240 πακέτα με 5.664.800 τσιγάρα. Για αυτά, ο 39χρονος αλλοδαπός οδηγός δεν διέθετε νόμιμα παραστατικά κατοχής και διακίνησης, σύμφωνα με το Λιμενικό.

Ο οδηγός συνελήφθη και οι λιμενικοί ξεκίνησαν έρευνες, προκειμένου να εντοπίσουν το σημείο που φορτώθηκε η ποσότητα των λαθραίων τσιγάρων, αλλά και τα υπόλοιπα άτομα που εμπλέκονται στην υπόθεση.

Πάτρα: Φορτηγό μετέφερε 5.664.800 λαθραία τσιγάρα Facebook Twitter
Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ρόδος: Η κατάθεση 31χρονης για σεξουαλική κακοποίηση από τον πατέρα της – «Με βίαζε τρεις φορές την ίδια μέρα»

Ελλάδα / Ρόδος: Η κατάθεση 31χρονης για σεξουαλική κακοποίηση από τον πατέρα της – «Με βίαζε τρεις φορές την ίδια μέρα»

Η 31χρονη κατέθεσε – παρουσία ψυχολόγου – πως έπεσε πρώτη φορά θύμα σεξουαλικής επίθεσης από τον πατέρα της όταν ήταν 16 ετών και ζούσαν μαζί στο σπίτι της γιαγιάς της, έπειτα από τον χωρισμό των γονιών της
LIFO NEWSROOM
Δίκη Γρίβα: «Περίμενα ότι θα αυτοκτονούσε, όχι ότι θα σκότωνε» - Ενταση στην αίθουσα με τους γονείς του θύματος

Ελλάδα / Δίκη Γρίβα: «Περίμενα ότι θα αυτοκτονούσε, όχι ότι θα σκότωνε» - Ενταση στην αίθουσα με τους γονείς του θύματος

Ολοκληρώθηκε η εξέταση των μαρτύρων στη δίκη για τη γυναικοκτονία της Κυριακής Γρίβα, με τους γονείς της να ξεσπούν εναντίον του κατηγορούμενου
LIFO NEWSROOM
ΦΩΤΙΑ ΣΤΟΝ ΦΕΝΕΟ

Ελλάδα / Φωτιά στον Φενεό: «Η σημαντικότερη μέχρι στιγμής οικολογική καταστροφή της φετινής αντιπυρικής περιόδου»

Τα αίτια της φωτιάς στον Φενεό - Τα 5.950 από τα 11.460 στρέμματα που κάηκαν, αφορούν δασικό είδος χωρίς δυνατότητα φυσικής αναγέννησης μετά από πυρκαγιά - Δείτε χάρτες
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια