Πάτρα: Απόπειρα αρπαγής γυναίκας στη μέση του δρόμου– Το σοκαριστικό βίντεο

Πάτρα: Απόπειρα αρπαγής γυναίκας στη μέση του δρόμου– Το σοκαριστικό βίντεο Facebook Twitter
0

Τρία άτομα προσπάθησαν διά της βίας να αρπάξουν γυναίκα στα διόδια του Ελαιώνα Αίγιου στη Πάτρα. Το βίντεο τράβηξε περαστικός. 

Όπως φαίνεται στο βίντεο, οι δράστες, που αναζητούνται, την τραβάνε από τα μαλλιά και από τα πόδια κατά την προσπάθεια αρπαγής, ενώ εκείνη αντιστέκεται και φωνάζει για βοήθεια. 

Σύμφωνα με πληροφορίες το βίντεο τράβηξε διερχόμενος οδηγός και η υπόθεση σχετίζεται με κύκλωμα διακίνησης μεταναστών που εξάρθρωσε η Ασφάλεια Δυτικής Αχαΐας στις 17 Δεκεμβρίου. Τότε είχαν εντοπιστεί σε αγροτική κατοικία, σε περιοχή της Δυτικής Αχαΐας, δύο διακινητές και 17 μετανάστες, από τους οποίους οι 15 στερούνταν νόμιμων εγγράφων για την παραμονή τους στη χώρα μας.

Η γυναίκα φέρεται να είναι σύντροφος ατόμου που είχε συλληφθεί προ ημερών για συμμετοχή σε κύκλωμα διακινητών στη Δυτική Αχαΐα και ερχόταν από την Αθήνα προκειμένου να τον συναντήσει, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Όμως τα στελέχη του κυκλώματος φοβούμενα πως ο άνδρας θα μιλούσε στους αστυνομικούς και θα προδίδονταν ακολούθησαν την γυναίκα και στο ύψος των διοδίων του Ελαιώνα προσπάθησαν με βίαιο τρόπο να την σταματήσουν και της επιτέθηκαν. Ωστόσο, παρά τις προσπάθειές τους η γυναίκα κατάφερε να ξεφύγει.

Η αστυνομία έχει ταυτοποιήσει τον έναν εκ των δραστών, τον οποίο και αναζητά. Το άτομο αυτό φέρεται να έχει δηλώσει ανήλικος στις αρχές και για αυτό αφέθηκε ελεύθερος.


 

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Στους 16 οι συλληφθέντες – Βρέθηκαν χιλιάδες ευρώ και χρυσές λίρες

Ελλάδα / Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Στους 16 οι συλληφθέντες – Βρέθηκαν χιλιάδες ευρώ, ράβδοι χρυσού και λίρες

Οι συλληφθέντες οδηγούνται στην εισαγγελία για ποινικές διώξεις, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για πιθανούς νέους εμπλεκόμενους - Κατασχέθηκαν μεγάλα ποσά μετρητών, χρυσός και πολύτιμα αντικείμενα
THE LIFO TEAM
«Μεταξύ 5-10 χρονών» το παιδί που γεννήθηκε από το σπέρμα του Δανού δότη στην Ελλάδα και πέθανε από καρκίνο

Ελλάδα / «Μεταξύ 5-10 χρονών» το παιδί που πέθανε από καρκίνο στην Ελλάδα και είχε γεννηθεί από το σπέρμα του Δανού δότη

Ήταν μέλος οικογένειας με τρία παιδιά που γεννήθηκαν από το σπέρμα του συγκεκριμένου δότη - Μετά τον θάνατό του διαγνώστηκε με καρκίνο και άλλο παιδί της οικογένειας
THE LIFO TEAM