Παρνασσός: Στο «σφυρί» το σαλέ του χιονοδρομικού κέντρου

 Παρνασσός: Στο «σφυρί» το σαλέ του χιονοδρομικού κέντρου Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Στο «σφυρί» βγαίνει το σαλέ του χιονοδρομικού κέντρου στον Παρνασσό, με την Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου να προκηρύσσει ανοιχτό ηλεκτρονικό διαγωνισμό για εκμίσθωση των δύο χώρων λειτουργίας μαζικής εστίασης-αναψυχής.

Τα ακίνητα βρίσκονται στις τοποθεσίες «Φρερόλακα 1850» και «Βάκχο 2250» και ο διαγωνισμός εξελίσσεται μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας www.e-publicrealestate.gr.

Η ΕΤΑΔ, μάλιστα, πραγματοποίησε πρόσφατα εργασίες επισκευής των εξωτερικών χώρων του σαλέ της Φτερόλακας, διατηρώντας παράλληλα την αισθητική εικόνα των τελευταίων 45 και πλέον ετών.

Η εκμίσθωση των δύο χώρων θα έχει διάρκεια τεσσάρων χιονοδρομικών περιόδων (2021-2022, 2022-2023, 2023-2024 και 2024-2025) με δυνατότητα παράτασης για ακόμη τέσσερις χιονοδρομικές περιόδους (2025-2026, 2026- 2027, 2027-2028 και 2028-2029).

Στο διαγωνισμό, δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι όσοι διαθέτουν αποδεδειγμένη εμπειρία σε επιχειρήσεις μαζικής εστίασης και αναψυχής, τουλάχιστον πέντε ετών.

Η προθεσμία και ο τόπος κατάθεσης των δικαιολογητικών συμμετοχής, είναι έως τη Δευτέρα, 20 Σεπτεμβρίου του 2021, στα κεντρικά γραφεία της ΕΤΑΔ, Βουλής 7 στο Σύνταγμα Αθήνας.

Με πληροφορίες από moneyreview

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δίκη για τη γυναικοκτονία Κυριακής Γρίβα: «Δεν τους θεωρώ συναδέλφους μου», κατέθεσε αστυνομικός

Ελλάδα / Δίκη για τη γυναικοκτονία Κυριακής Γρίβα: «Δεν τους θεωρώ συναδέλφους μου», κατέθεσε αστυνομικός

Το τραύμα στον λαιμό του δράστη με το οποίο υποτίθεται πως αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει δεν ήταν απειλητικό για τη ζωή του και ήταν πλήρως επικοινωνιακός, κατέθεσε η γιατρός που τον περιέθαλψε
LIFO NEWSROOM