Παρνασσός: Εντοπίστηκαν 2 πεζοπόροι - Έρευνες για τον τρίτο που αγνοείται

Παρνασσός: Εντοπίστηκαν 2 πεζοπόροι - Έρευνες για τον τρίτο που αγνοείται Facebook Twitter
0

Εντοπίστηκαν οι δύο από τους τρεις πεζοπόρους που αγνοούνταν από το μεσημέρι στον Παρνασσό

Οι δύο άνδρες είναι καλά στην υγεία τους ενώ συνεχίζονται οι επιχειρήσεις και για τον εντοπισμό του τρίτου της παρέας. Όπως είπαν οι δύο πεζοπόροι, από λάθος του, ο άνδρας αποκόπηκε από τους άλλους δύο με αποτέλεσμα να χάσουν τα ίχνη του.

Οι τρεις φίλοι ανέβηκαν το πρωί για σκι στον Παρνασσό και για τη συνέχεια είχαν προγραμματίσει να κάνουν πεζοπορία. Η παρέα δεν είχε δώσει σημεία ζωής από τη 1μ.μ το μεσημέρι με αποτέλεσμα οι δικοί τους να ανησυχήσουν και να ενημερώσουν τις αρμόδιες υπηρεσίες.

Όπως μεταδίδει το LamiaReport.gr, οι έρευνες επικεντρώνονται στην ορεινή περιοχή πάνω από τη «Βιλίτσα» αλλά το σκοτάδι δυσκολεύει τις επιχειρήσεις της πυροσβεστικής και της 7ης ΕΜΑΚ. Οι φίλοι του πάντως εκτιμούν πως ο άνδρας είναι καλά στην υγεία του. 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ ΠΤΩΣΗ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

Ελλάδα / Ηλιούπολη: Κλιμάκιο του υπουργείου Παιδείας με ψυχολόγους και κοινωνικούς λειτουργούς στο σχολείο των δύο μαθητριών

Το υπουργείο τόνισε ότι προτεραιότητα είναι «η προστασία της ψυχικής υγείας των μαθητών/τριών, των οικογενειών τους και η στήριξη της εκπαιδευτικής κοινότητας»
THE LIFO TEAM
ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΠΤΩΣΗ

Ελλάδα / Ηλιούπολη: Νέες πληροφορίες για το σημείωμα του ενός από τα δύο κορίτσια που έπεσαν από την ταράτσα

Η αναφορά στις Πανελλήνιες και όσα έχουν γίνει μέχρι ώρας γνωστά για την υπόθεση - «Ήταν μόνη της», περιγράφουν συνομήλικα κορίτσια για τη μία από τις δύο 16χρονες
THE LIFO TEAM