Παραιτήθηκε ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας

Παραιτήθηκε ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας Facebook Twitter
EUROKINISSI
3

Παραιτήθηκε ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας Γιάννης Καπάκης.

Η παραίτηση του Γιάννη Καπάκη ακολουθεί εκείνη του αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Νίκου Τόσκα, μετά τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι που στοίχισε τη ζωή σε τουλάχιστον 91 ανθρώπους. 

Στη θέση του κ. Καπάκη ορίστηκε ο Γιάννης Ταφύλλης, μέχρι σήμερα διευθυντής του Κέντρου Μελετών Ασφάλειας.

Ο Γιάννης Ταφύλλης έχει στο παρελθόν διατελέσει γγ Εξοπλισμών καθώς και γγ Ψηφιακής Πολιτικής.

Την Κυριακή, αντικαταστάθηκαν και οι αρχηγοί της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής, Κωνσταντίνος Τσουβάλας και Σωτήρης Τερζούδης, από τους αντιστράτηγους Αριστείδη Ανδρικόπουλο και Βασίλειο Ματθαιόπουλο αντίστοιχα.

Ελλάδα
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

2 σχόλια
Βέβαια.Και δεν τους είχαν ανάγκη τους Ευρωπαίους.Είχαν άλλα ισχυρά στηρίγματα, τον Τσάβες τότε και θυμόμαστε το προεκλογικό ταξίδι Παππά και το δωρεάν ή έστω φθηνό πετρέλαιο που θα μας έδιναν τάχα.Μετά δε, τον διάδοχο Μαδούρο, που ο ΣΥΡΙΖΑ ασχολήθηκε προχθές μεγαλοϊδείστικα με την αποσταθεροποίησή του, ενώ κανένα στέλεχός του - έστω συμβολικά - δεν είδαμε στα αποκαίδια.Μη χάσουν όμως οι σύντροφοι και οι Καρανίκοι και δεν δείξουν την επί χάρτου διεθνική αγωνιστικότητά τους, ενώ κουτσοπίνουν στα οινομαγειρεία των Εξαρχείων με τα λεφτά μας...Να φάμε δεν έχουμε και καιγόμαστε ζωντανοί, η αποσταθεροποίηση του Μαδούρο τους ένοιαξε.Τέτοια πολιτική σοφία ιεράρχησης γεγονότων. Έτσι θέλανε λοιπόν να κάνουν και την Ευρώπη.
Έκανε 14 μέρες να καταλάβει ΙΣΩΣ ο κ. Καπάκης ότι έχει ευθύνες για τον αδόκητο θάνατο 91 ανθρώπων. Γιατί, δεν ενημερωθήκαμε τι αναφέρει στην επιστολή παραίτησής του. Και το πιο σοβαρό είναι ότι, ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΔΕΝ ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ ΕΔΡΑΣΕ ΚΑΘ' ΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ ΤΙΣ ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΩΡΕΣ. Ή ανάλογα, έκανε 14 μέρες η πολιτική ηγεσία να τον "παραιτήσει". Ένα και το αυτό.Και περιμέναμε από τέτοια ηγεσία να εφαρμόσει σχέδιο διάσωσης ανθρώπων και όχι μόνο δάσους, που απαιτεί αντανακλαστικά σε χρόνο dt...