Παντελής Παντελίδης: Ξεκινά η δίκη για το τροχαίο δυστύχημα - Τι υποστηρίζει ο συνήγορος της οικογένειας

Παντελής Παντελίδης: Ξεκινά η δίκη για το τροχαίο δυστύχημα - Τι υποστηρίζει ο συνήγορος της οικογένειας Facebook Twitter
0

Ξεκινάει την Πέμπτη η πολύκροτη δίκη για το τροχαίο δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή στον Παντελή Παντελίδη, με την εκδίκαση των αγωγών για τις αποζημιώσεις.

Υπενθυμίζεται ότι το θανατηφόρο τροχαίο που σημειώθηκε στις 18 Φεβρουαρίου του 2016 στη Λ. Βουλιαγμένης στο ύψος του Ελληνικού, είχε ως αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ο τραγουδιστής και να τραυματιστούν οι συνεπιβάτιδες του μοιραίου οχήματος Μίνα Αρναούτη και Φρόσω Κυριακού.

Σύμφωνα με το Mega, η Μίνα Αρναούτη, με την αγωγή της προς την εταιρεία που ασφάλιζε το αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε ο Παντελής Παντελίδης, ζητά 1.164.137 ευρώ ως ηθική και οικονομική αποζημίωση.

Η Φρόσω Κυριακού, η οποία επίσης επέβαινε στο αυτοκίνητο, αξιώνει το ποσό των 94.630 ευρώ από τα οποία τα 80.000 αφορούν την ηθική βλάβη και το υπόλοιπο ποσό είναι για νοσήλια και άλλα.


«Υπάρχουν στοιχεία ότι δεν οδηγούσε ο Παντελίδης»

Τη θέση της οικογένειας του Παντελή Παντελίδη ότι δεν οδηγούσε εκείνος το  μοιραίο όχημα επανέλαβε ο Απόστολος Λύτρας.

«Ουσιαστικά θα είναι το πρώτο δικαστήριο που θα γίνει» ανέφερε ο συνήγορος της οικογένειας του Παντελή Παντελίδη μιλώντας στο Mega σημειώνοντας «Η οικογένεια του Παντελίδη ακόμα και σήμερα θεωρεί ότι δεν οδηγούσε ο Παντελής. Υπάρχει αυτόπτης μάρτυρας που τον είδε να φεύγει από τη λέσχη και να μπαίνει στη θέση του συνοδηγού, ενώ αυτό προκύπτει και από τις ιατροδικαστικές εκθέσεις ;Όπως ανέφερε ο κ. Λύτρας η οικογένεια του Παντελή Παντελίδη θα παραστεί στη δίκη.

.

«Επειδή είναι ένα δύσκολο θέμα, θεωρώ ότι το δικαστήριο θα καταλάβει. Υπάρχει DNA από το οποίο προκύπτει ότι δεν οδηγούσε ο Παντελίδης. Θέλω να πιστεύω ότι ο δικαστής θα το δει αυτό», πρόσθεσε.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ