Πανεπιστήμιο Κρήτης: Καθηγητές διαθέτουν την αποζημίωση τους για τη βιβλιοθήκη

Πανεπιστήμιο Κρήτης: Καθηγητές διαθέτουν την αποζημίωση τους για τη βιβλιοθήκη Facebook Twitter
1

Οχτώ χιλιάδες ευρώ από τις αποζημιώσεις του θα διαθέσει το Συμβούλιο του Πανεπιστημίου Κρήτης για την ενίσχυση της βιβλιοθήκης. Η απόφαση ελήφθη από τα μέλη του Συμβουλίου στη διάρκεια της τακτικής συνεδρίασης και αφορά στον Πρόεδρο, τα μέλη και τη γραμματέα.

Η Επιτροπή Βιβλιοθήκης, σε συνεργασία με τον Διευθυντή κ. Εμμ. Κουκουράκη, θα αποφασίσει για την διάθεση αυτών των χρημάτων προκειμένου να ικανοποιηθούν επιτακτικές ανάγκες.

Ο τρόπος διάθεσης της εν λόγω κατ’ αποκοπή αμοιβής θα αποφασίζεται από το Συμβούλιο κάθε ακαδημαϊκό έτος .

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ευλογιά αιγοπροβάτων: Στις 300.000 τα νεκρά ζώα

Ελλάδα / Ευλογιά αιγοπροβάτων: Στις 300.000 τα νεκρά ζώα - Πάνω από 350 εκατ. ευρώ οι απώλειες

«Η κτηνοτροφία δεν βρίσκεται πια σε κρίσιμο σταυροδρόμι. Έχει ήδη αρχίσει να καταρρέει και η κατάρρευση επιταχύνεται», τονίζει ο πρόεδρος του Συνδέσμου Ελληνικής Κτηνοτροφίας
LIFO NEWSROOM