Παλαιό Φάληρο: Προθεσμία για να απολογηθεί έλαβε ο φερόμενος ως βιαστής -Με αλεξίσφαιρο και κουκούλα στην Ευελπίδων

Παλαιό Φάληρο: Προθεσμία για να απολογηθεί έλαβε ο βιαστής -Με αλεξίσφαιρο και κουκούλα στην Ευελπίδων Facebook Twitter
Φωτ: ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/EUROKINISSI
0

Προθεσμία για να απολογηθεί, την Πέμπτη, έλαβε από τον ανακριτή ο φερόμενος ως βιαστής του Παλαιού Φαλήρου.

Ο 45χρονος, κατά τη μεταγωγή του, φορούσε αλεξίσφαιρο γιλέκο και φούτερ με κουκούλα που κάλυπτε το κεφάλι του. Με ισχυρή αστυνομική δύναμη ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε κατευθείαν ενώπιον του Ανακριτή από τον οποίο ζήτησε και έλαβε προθεσμία για την απολογία του.

Ο κατηγορούμενος, μέχρι την απολογία του, θα παραμείνει στην ΓΑΔΑ.

Υπενθυμίζεται ότι εις βάρος του 45χρονου έχει σχηματιστεί δικογραφία για βιασμό τετελεσμένο και σε απόπειρα, με χρήση βίας, απειλή όπλου και αρπαγή.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Περιστέρι: Ένοπλος ληστής «χτύπησε» δύο φορές σε 25 λεπτά – Άρπαξε 2.200 ευρώ με την απειλή μαχαιριού

Ελλάδα / Περιστέρι: Ένοπλος ληστής «χτύπησε» δύο φορές σε 25 λεπτά – Άρπαξε 2.200 ευρώ με την απειλή μαχαιριού

Διπλή ληστεία σε καταστήματα τυχερών παιχνιδιών στο Περιστέρι μέσα σε μόλις 25 λεπτά – Ο δράστης απείλησε υπαλλήλους με μαχαίρι και διέφυγε με 2.200 ευρώ. Σε εξέλιξη οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ.
LIFO NEWSROOM