Παιχνίδια μακριάς γαϊδούρας στο video για τον Γιακουμάκη

Παιχνίδια μακριάς γαϊδούρας στο video για τον Γιακουμάκη Facebook Twitter
8

Ο Βαγγέλης Γιακουμάκης και τέσσερις ακόμη συμφοιτητές του εμφανίζονται στο διάρκειας 1 λεπτού και 47 δευτερολέπτων video που παρέδωσε στην αστυνομία ιδιωτικός ερευνητής. Από το video αυτό δεν προκύπτουν σαφείς ενδείξεις τραμπουκισμού, ωστόσο οι πρωταγωνιστές του θα κληθούν στην αστυνομία για εξηγήσεις.

Σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο πρόκειται ουσιαστικά για ένα παιχνίδι μακριάς γαϊδούρας σε κρεβάτι δωματίου της εστίας της Γαλακτοκομικής Σχολής. Οι φοιτητές που εμφανίζονται γνωρίζουν ότι καταγράφονται και γελούν όλοι.


«Από τις αναφορές των μαρτύρων προκύπτουν ιδιότυπα καψώνια στρατιωτικού τύπου, στα όρια του εκφοβισμού με θύμα τον Βαγγέλη Γιακουμάκη. Αν κάποιος έβλεπε τις καταθέσεις και περιοριζόταν στις αναγνώσεις τότε μπορεί να έκανε λόγο για ακραίο εκφοβισμό. Υπάρχει όμως ένα... αλλά. Σχεδόν όλες καταλήγουν πως ο Βαγγέλης συμμετείχε σε αυτά και σε ελάχιστα δυσανασχετούσε και ζητούσε τη διακοπή τους» δηλώνουν αξιωματικοί της αστυνομίας.


«Βλέπουμε πέντε παιδιά να παλεύουν μέσα σε δωμάτιο της εστίας. Κάποια στιγμή πέφτει ο ένας πάνω στον άλλον σαν μακριά γαίδούρα, πάνω σε ένα κρεβάτι. Ανάμεσά τους είναι και ο Βαγγέλης. Στην εξέλιξη κάποιος κάθεται πάνω στον Βαγγέλη που είναι ξαπλωμένος. Έπειτα κάποιοι τον τραβούν από τα πόδια και τη φόρμα και τον ρίχνουν κάτω. Όταν σηκώνεται γελάνε μαζί». λέει αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ.

8

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο αύριο στην Αθήνα - Ποια τα αιτήματα των ομοσπονδιών;

Ελλάδα / Πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο αύριο στην Αθήνα - Ποια τα αιτήματα των ομοσπονδιών;

«Βγαίνουμε στους δρόμους γιατί δεν μπορούμε να κάνουμε ένα σύγχρονο μάθημα μέσα σε τάξεις με δεκάδες κενά και ελλείψεις», αναφέρει, μεταξύ άλλων, στην ανακοίνωσή της η Ομοσπονδία Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης
LIFO NEWSROOM
ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΛΥΓΓΕΡΙΔΗ ΔΙΚΗ ΑΙΘΟΥΣΑ ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ

Ελλάδα / Δολοφονία Λυγγερίδη: Ξεκινά σήμερα η δίκη σε ειδική αίθουσα στις φυλακές Κορυδαλλού - 250 μάρτυρες

Η δίκη αναμένεται να είναι μεγάλης διάρκειας - Ο Γιώργος Λυγγερίδης τραυματίστηκε θανάσιμα στα επεισόδια της 7ης Δεκεμβρίου 2023, έξω από το κλειστό γήπεδο Ρέντη
LIFO NEWSROOM