Όλυμπος: Νεκρή η γυναίκα που έπεσε σε χαράδρα κοντά στο καταφύγιο Αγαπητός

Όλυμπος: Νεκρή η γυναίκα που έπεσε σε χαράδρα κοντά στο καταφύγιο Αγαπητός Facebook Twitter
Φωτ. Αρχείου: Eurokinissi
0

Ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Τρίτης 22 Απριλίου η επιχείρηση μεταφοράς γυναίκας χωρίς τις αισθήσεις της από δυσπρόσιτο σημείο στον Όλυμπο, πλησίον του καταφυγίου «Αγαπητός».

Το Κέντρο Επιχειρήσεων του Πυροσβεστικού Σώματος ειδοποιήθηκε νωρίτερα το μεσημέρι για την ανάγκη άμεσης κινητοποίησης. Στο σημείο μετέβησαν συνολικά 24 πυροσβέστες, στελεχώνοντας ορειβατικές ομάδες των Ε.Μ.Α.Κ. (1ης, 2ης και 8ης), καθώς και πεζοπόρα τμήματα της 2ης Ε.ΜΟ.Δ.Ε. και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λιτοχώρου.

Η γυναίκα εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις της σε εξαιρετικά δύσβατο σημείο της περιοχής. Με τη συνδρομή ελικοπτέρου Super Puma του Εθνικού Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης (Ε.Κ.Σ.Ε.Δ.), ανασύρθηκε και μεταφέρθηκε αρχικά στο ελικοδρόμιο «Αγαπητός» και στη συνέχεια με ελικόπτερο του Πυροσβεστικού Σώματος στο στρατόπεδο Λιτοχώρου, όπου παρελήφθη από ασθενοφόρο του Ε.Κ.Α.Β.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γυναικοκτονία Κυριακής Γρίβα: «Πιθανότατα να ήξερε ότι με πέντε μαχαιριές την σκότωνε» κατέθεσε ο ψυχίατρος

Ελλάδα / Γυναικοκτονία Κυριακής Γρίβα: «Μάλλον ήξερε ότι με πέντε μαχαιριές την σκότωνε» κατέθεσε ο ψυχίατρος

Ο ψυχίατρος στο ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού που παρακολουθεί τον 40χρονο, σημείωσε πως μέχρι σήμερα δεν έχει πει τίποτα για τη δολοφονία της Κυριακής
LIFO NEWSROOM
ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Ελλάδα / Δολοφονία στην Αγία Παρασκευή: Το παρελθόν του θύματος με τον σύντροφο της πρώην γυναίκας του - Τι κατέθεσε ο δράστης

Ως ηθικός αυτουργός συνελήφθη η 43χρονη πρώην σύζυγος του καθηγητή που δολοφονήθηκε και ως φυσικός αυτουργός ο 35χρονος σύντροφός της - Τα 3 στοιχεία που οδήγησαν στην εξιχνίαση
LIFO NEWSROOM