«Όλοι σε θέλουν νεκρό»: Καταγγελία για μπούλινγκ σε βάρος φοιτητή στην Πάτρα

«Όλοι σε θέλουν νεκρό»: Καταγγελία για μπούλινγκ σε βάρος φοιτητή στην Πάτρα Facebook Twitter
Πηγή: Instagram.
0

Ένας 23χρονος φοιτητής από την Πάτρα καταγγέλλει μπούλινγκ σε βάρος του καθώς άγνωστοι έγραψαν, πριν από τέσσερις ημέρες, έξω από τον τοίχο του σπιτιού του με σπρέι «όλοι σε θέλουν νεκρό».

Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με δημοσίευμα της ΕΡΤ, τον περασμένο Νοέμβριο ο 23χρονος φοιτητής που έφτασε στο σημείο να θέλει να κάνει κακό στον εαυτό του είχε μιλήσει δημόσια για το μπούλινγκ που υφίσταται από συμφοιτητές του όταν ήταν στο ΕΚΠΑ.

Ο νεαρός είναι πλέον φοιτητής στην Πάτρα και σύμφωνα με πληροφορίες το συμβάν με τα σπρέι δε σημειώθηκε στο πανεπιστήμιο της Πάτρας αλλά σε χώρο διαμονής του φοιτητή εκτός Πατρών. Παράλληλα, έχει υπάρξει συνάντηση του φοιτητή με τον πρύτανη του Πανεπιστημίου Πατρών στην οποία συζητήθηκε η περιπέτεια που είχε ζήσει στο παρελθόν.

Ο φοιτητής δηλώνει στα «Φοιτητικά Νέα» ότι λόγω των απειλών που δεχόταν από συμφοιτητές του και τη μεγάλη καθυστέρηση των αρχών να προχωρήσουν την υπόθεση με την ταυτοποίηση, μετά τη μήνυση που κατέθεσε, αναγκάστηκε να αφήσει τη σχολή του και να αλλάξει πανεπιστήμιο χρησιμοποιώντας το 10% με τις πανελλήνιες.

«Ξυπνώντας βλέπω γραμμένο σε τοίχο του σπιτιού βαμμένο με κόκκινο σπρέι το "όλοι σε θέλουν νεκρό"». Πρόκειται για μια φράση που ακουγόταν σε κακοποιητικό τραγούδι το οποίο μέχρι και πριν ενάμιση μήνα υπήρχε δημόσια ανεβασμένο στο YouTube, παρόλο που είχαν κινηθεί οι νομικές διαδικασίες και ο νεαρός είχε καταγγείλει προ μηνών την υπόθεση στις αρχές. Το βίντεο αυτό πλέον είναι ιδιωτικό, αλλά ακόμη δεν έχει κατέβει από το διαδίκτυο. 

Όπως σημειώνει ο νεαρός η εν λόγω φράση αποτελεί «στίχο από τραγούδι των "συμφοιτητών"». Τόνισε επίσης ότι κατέθεσε μήνυση στις αρχές Οκτωβρίου κατά γνωστού ατόμου αλλά δεν έχει προχωρήσει η υπόθεση, όπως δεν έχει προχωρήσει και η διαδικασία της ταυτοποίησης από μέσα Μαρτίου που κατατέθηκε. 

«Δεν ξέρω τι να πω πραγματικά, όταν αποφάσισα να μιλήσω δημόσια για όλα όσα μου έχουν συμβεί δεν πίστευα ότι θα μπορούσε να γίνει κάτι τέτοιο. Δε μετανιώνω για τίποτα απ’ όλα όσα είπα και έκανα. Εμένα δε με σέβονται ας σεβαστούν τουλάχιστον την οικογένεια μου. Μετά από αυτό το να τοποθετηθούν κάμερες ασφαλείας σε εξωτερικούς χώρους του σπιτιού είναι αναπόφευκτο», έγραψε στα social media ο 23χρονος αναρτώντας και σχετική φωτογραφία.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ