Ο Σωτήρης Τσιόδρας αναζητά βοηθό - Η προκήρυξη

Ο Σωτήρης Τσιόδρας αναζητά βοηθό - Η προκήρυξη Facebook Twitter
0

Ο καθηγητής λοιμωξιολογίας και εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας, Σωτήρης Τσιόδρας αναζητά βοηθό και το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών προκήρυξε την πλήρωση μίας θέσης ακαδημαϊκού υποτρόφου.

Όπως αναφέρεται στην προκήρυξη, πρόκειται «για τις ανάγκες υποστήριξης του Επιστημονικού Υπευθύνου Σωτηρίου Τσιόδρα, Καθηγητή Λοιμωξιολογίας της Δ΄ Παθολογικής Κλινικής της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών στο Νοσοκομείο «Αττικόν» για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού (COVID-19)».

Μεταξύ των απαιτούμενων δικαιολογητικών που πρέπει να υποβάλλουν οι υποψήφιοι είναι πτυχίο Ιατρικής Σχολής, άδεια ασκήσεως ιατρικού επαγγέλματος, ειδικότητα στην Παθολογία με ειδικό ενδιαφέρον στις Λοιμώξεις και ειδικότερα στις Ειδικές Λοιμώξεις και σύντομο βιογραφικό σημείωμα.

Το αντικείμενο απασχόλησης του υπότροφου περιλαμβάνει την ευθύνη της παρακολούθησης σε καθημερινή βάση ασθενών της Μονάδας Λοιμώξεων και το τμήμα νοσηλείας των ασθενών με λοιμώξεις συμμετοχή σε διεθνείς πολυκεντρικές μελέτες με θέμα λοιμώξεις (καταγραφή ασθενών, μέτρηση εργαστηριακών παραμέτρων), παρακολούθηση αντιμικροβιακής αγωγής τη διδασκαλία φοιτητών της Ιατρικής Σχολής για θέματα λοιμώξεων.

Η υποβολή των αιτήσεων και των συνυποβαλλόμενων δικαιολογητικών πραγματοποιείται από κάθε ενδιαφερόμενο, ο οποίος πληροί τις προϋποθέσεις, έως 13 Απριλίου 2020, ημέρα Δευτέρα και ώρα 15:00 αποκλειστικά ηλεκτρονικά.

 

Ο Σωτήρης Τσιόδρας αναζητά βοηθό - Η προκήρυξη Facebook Twitter

Ο Σωτήρης Τσιόδρας αναζητά βοηθό - Η προκήρυξη Facebook Twitter
Ο Σωτήρης Τσιόδρας αναζητά βοηθό - Η προκήρυξη Facebook Twitter
Ο Σωτήρης Τσιόδρας αναζητά βοηθό - Η προκήρυξη Facebook Twitter
Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Άρτα: Τα όργανα του 14χρονου Σπύρου και του 12χρονου Νίσι δίνουν δεύτερη ευκαιρία σε άλλα παιδιά

Ελλάδα / Άρτα: Τα όργανα του 14χρονου Σπύρου και του 12χρονου Νίσι δίνουν δεύτερη ευκαιρία σε άλλα παιδιά

Ήπαρ, νεφροί, κερατοειδείς, η μία καρδιά και οι πνεύμονες των δύο παιδιών από την Άρτα δίνουν ελπίδα σε παιδιά και ασθενείς που περίμεναν χρόνια στη λίστα μεταμοσχεύσεων
LIFO NEWSROOM
Αγρίνιο: Ξεκίνησαν οι απολογίες για το κύκλωμα παράνομων αναπηρικών επιδομάτων - Το χρονικό

Ελλάδα / Αγρίνιο: Ξεκίνησαν οι απολογίες για το κύκλωμα παράνομων αναπηρικών επιδομάτων - Το χρονικό

Οι δύο συλληφθέντες κατηγορούνται ότι λειτουργούσαν υποστηρικτικά στον πυρήνα της οργάνωσης, αξιοποιώντας την επαγγελματική τους ιδιότητα στον χώρο της υγείας
LIFO NEWSROOM
Πτώση ελικοπτέρου στη Βουλιαγμένη: Εξετάζεται το ενδεχόμενο της υπερφόρτωσης - «Δεν απογειώθηκε με τον σωστό τρόπο»

Ελλάδα / Πτώση ελικοπτέρου στη Βουλιαγμένη: «Δεν απογειώθηκε με τον σωστό τρόπο» - Τι εξετάζεται

«Aπό τύχη δεν είχαμε κάποιο πολύ σοβαρό αεροπορικό δυστύχημα γιατί είναι και κάποιοι τσιμεντένιοι όγκοι δίπλα στην προβλήτα» δήλωσε εμπειρογνώμονας αεροπορικών ατυχημάτων
LIFO NEWSROOM