Ο ΟΑΣΘ υποστηρίζει πως η διοίκηση του Στέλιου Παππά άφησε χρέη 86 εκατ. ευρώ

Ο ΟΑΣΘ υποστηρίζει πως η διοίκηση του Στέλιου Παππά άφησε χρέη 86 εκατ. ευρώ Facebook Twitter
2

Η νέα διοίκηση του ΟΑΣΘ υποστηρίζει πως η προηγούμενη διοίκηση, υπό τον Στέλιο Παππά, άφησε χρέη στον οργανισμό ύψους 86 εκατομμυρίων ευρώ. 

Σύμφωνα με τον διευθύνοντα σύμβουλο Γιώργο Σπανό, από μία πρώτη διερεύνηση που έγινε τις προηγούμενες ημέρες διαπιστώθηκε ότι ο ΟΑΣΘ οφείλει δεκάδες εκατομμύρια ευρώ στα δημόσια ταμεία, δηλαδή στην Εφορία, στα ασφαλιστικά ταμεία, αλλά και σε προμηθευτές.

Όπως μεταδίδει το voria.gr, ο Σπανός λέει πως τα χρέη προς την Εφορία τα οποία προέρχονται κυρίως από την μη καταβολή του ΦΠΑ, ανέρχονται σε περίπου 48,5 εκατ. ευρώ. Την ίδια ώρα, λέει ο διευθύνων σύμβουλος του οργανισμού,  έχουν συσσωρευτεί χρέη και προς τον ΕΦΚΑ της τάξης των 27,5 εκατ. ευρώ. 

Η νυν διοίκηση υποστηρίζει πως η διοίκηση Παππά άφησε επίσης απλήρωτους διάφορους προμηθευτές, ένα ποσό που φθάνει τα 10 εκατ. ευρώ. «Καθημερινά έρχονται προμηθευτές οι οποίοι ζητούν να τους εξοφλήσουμε οφειλές παλαιότερων μηνών που παρέμειναν απλήρωτες» αναφέρει στην Voria.gr o διευθύνων σύμβουλος κ. Σπανός.

Ο κ. Σπανος λέει πως η διοίκηση του κ. Παππά φρόντισε να προεισπράττει την κρατική επιδότηση προκειμένου να καταβάλει τη μισθοδοσία των εργαζομένων, μιας και τα έσοδα του ΟΑΣΘ είχαν βουλιάξει και δεν αρκούσαν για να καλύψουν τη μισθολογική και ασφαλιστική δαπάνη. «Αποχωρώντας τον Αύγουστο, η προηγούμενη διοίκηση είχε ήδη προεισπράξει τις επιδοτήσεις του Σεπτεμβρίου και του Οκτωβρίου προκειμένου να καταβάλει τη μισθοδοσία του Αυγούστου. Αναγκαστήκαμε κι εμείς με τη σειρά μας να ζητήσουμε προείσπραξη της αντισταθμιστικής οφειλής του μηνός Νοεμβρίου προκειμένου να ανταπεξέλθουμε στις υποχρεώσεις μας» αναφέρει ο κ. Σπανός.

Ελλάδα
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

2 σχόλια
Αποκλείεται να απέτυχε το φλογερό, επαναστατικό και οραματικό μάνατζμεντ της νιότης !Α-πο-κλεί-ε-ται ! Όταν στον ΣΥΡΙΖΑ προκύπτουν αυταπάτες στα σαράντα, ε, άμα είσαι "ο γιος του μπαρμπα Νίκου" και όχι ο διορισμένος πατέρας του Νίκου, τότε όλα εξηγούνται, αλλά ΔΕΝ ΣΥΓΧΩΡΟΥΝΤΑΙ !
Αποκλείεται! Αυτός δεν ήταν ο καταλληλότερος για αυτή τη θέση; Δεν επιλέχτηκε με απολύτως αξιοκρατικά κριτήρια ανάμεσα σε εκατοντάδες υποψήφιους managers με “βαριά” βιογραφικά;Τί, όχι;