Έναν μήνα μετά τη σύλληψή του και το σοκ που προκάλεσε η υπόθεση της Δάφνης,  ο 52χρονος Παναγιώτης Κοντζιλέλος που στο διαμέρισμά του είχε σε ομηρία την 20χρονη φοιτήτρια, μίλησε αποκλειστικά στην εκπομπή "Tatiana Live" στο Epsilon.

 

Ο κατηγορούμενος αναφέρθηκε κυρίως στο πρόβλημα της όρασής του και τις μαρτυρίες που το διαψεύδουν.

 

«Γέμισαν τα μάτια μου αίμα στην ουσία, έσπασαν αγγεία και γέμισαν τα μάτια μου αίμα. Αυτό συνέβη πριν από τρία – τέσσερα χρόνια. Βλέπω σκιές», είπε χαρακτηριστικά.

 

"Έχουν κάνει την τρίχα, τριχιά. Να οδηγώ μηχανάκι έτσι όπως είμαι, δεν υπάρχει περίπτωση. Και λένε ότι υπάρχει και βίντεο. Το βίντεο μπορεί να τραβήχτηκε πριν πέντε χρόνια, όταν έβλεπα ακόμα. Υπήρχε ζωή πριν την τύφλωση, μην το συζητάμε...», είπε μεταξύ άλλων.

 

Στις 03.05.2017, η φοιτήτρια, η οποία κάνει την πρακτική της στο τομέα κοινωνικής βοηθείας του Δήμου Δάφνης, επισκέφθηκε το σπίτι του 52χρονου, ο οποίος αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας και όρασης, προκειμένου να του προσφέρει βοήθεια. Την ίδια μέρα χάθηκαν τα ίχνη της με αποτέλεσμα οι συγγενείς της να καταγγείλουν την εξαφάνισή της στο Α/Τ Ζωγράφου. Την επομένη μέρα αστυνομικοί της Ασφάλειας, πραγματοποιώντας έρευνες έφθασαν στο Δήμο της Δάφνης και έμαθαν πως η φοιτήτρια είχε πάει στο σπίτι του 52χρονου και προφανώς όταν τελείωσε έφυγε για το σπίτι της, όπως νόμιζαν οι υπεύθυνοι του Δήμου.

 

Οι αστυνομικοί πήγαν κατευθείαν στο σπίτι του κατηγορούμενου και χτύπησαν το κουδούνι. Ο 52χρονος αρχικά δεν άνοιγε, πλην όμως και λόγω της επιμονής των αστυνομικών μισάνοιξε την πόρτα, εμφανιζόμενος μόνο με τα εσώρουχά του και λέγοντας στους αστυνομικούς όταν τον ρώτησαν για την κοπέλα, πως έφυγε από το σπίτι του την προηγούμενη μέρα και αμέσως έκλεισε την πόρτα.

 

Οι αστυνομικοί όμως άκουσαν από το εσωτερικό του διαμερίσματος τις φωνές της 20χρονης, με αποτέλεσμα να εισβάλλουν στο διαμέρισμα και να έλθουν αντιμέτωποι με το ανατριχιαστικό θέαμα. 

 

Με πληροφορίες από newsit.gr