Ο Αμβρόσιος έβγαλε ψεκαστήρι με «φάρμακο κατά του κορωνοϊού» εν ώρα λειτουργίας

Ο Αμβρόσιος ψέκασε με «φάρμακο» κατά του κορωνοϊού Facebook Twitter
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ / EUROKINISSI
0

Ένταση επικράτησε την Κυριακή στον Ιερό Ναό του Αγίου Ιωάννου, στη δυτική Αχαΐα  όταν ο πρώην Μητροπολίτης Καλαβρύτων, Αμβρόσιος, έβγαλε ένα ψεκαστήρι, υποστηρίζοντας πως περιέχει το «φάρμακο κατά του κορωνοϊού».

Το περιστατικό σημειώθηκε κατά το τέλος της Θείας Λειτουργίας, αναφέρει το Open. Ο πρώην Μητροπολίτης Καλαβρύτων, Αμβρόσιος έβγαλε ένα μπουκαλάκι με αγιασμό και ξεκίνησε να ψεκάζει τους πιστούς λέγοντας πως πρόκειται για το φάρμακο κατά της covid-19.

Υπήρξε αντίδραση από αιρετούς που ήταν στο σημείο, ενώ ο αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας Χαράλαμπος Μπονάνος, ο οποίος είδε την κίνηση του κ. Αμβρόσιου έστρεψε την πλάτη του προς τον πρώην μητροπολίτη, φωνάζοντας «ντροπή», ενώ στη συνέχεια αποχώρησε από τον ιερό ναό.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΚΒΑΝΤΙΚΗ ΦΥΣΙΚΗ NASA

Ελλάδα / Ο Βίκτωρας Γιαννικόπουλος, μετά το σχολείο, ασχολείται με την αποστολή που ετοιμάζει από κοινού με τη NASA

Ένα 15χρονο αγόρι από την Ελλάδα, μαθητής Γ’ Γυμνασίου, έχει τραβήξει την προσοχή με το ενδιαφέρον του για την κβαντική φυσική και τη φιλόδοξη ερευνητική του ιδέα, την οποία παρουσίασε στη NASA και πλέον την αναπτύσσουν από κοινού
THE LIFO TEAM