Νόρα Κατσέλη: Νοσηλεύεται εκτός ΜΕΘ - Το νέο ιατρικό ανακοινωθέν

Νόρα Κατσέλη: Νοσηλεύεται εκτός ΜΕΘ - Το νέο ιατρικό ανακοινωθέν Facebook Twitter
Eurokinissi/Αρχείο
0

Εκτός ΜΕΘ νοσηλεύεται πλέον η Νόρα Κατσέλη, σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς, που την παρακολουθούν.

Η κατάσταση της υγείας της παρουσιάζει σταδιακή βελτίωση, μετά τη νευροχειρουργική επέμβαση για την αντιμετώπιση του αιμορραγικού εγκεφαλικού, που υπέστη στις 20 Απριλίου.

Συγκεκριμένα, το νέο ιατρικό ανακοινωθέν αναφέρει πως η κατάσταση της υγείας της συνολικά κρίνεται σοβαρή μεν, αλλά σταθερή.

Η Νόρα  Κατσέλη αποσωληνώθηκε και ανέκτησε επικοινωνία με το περιβάλλον με ικανοποιητική αποκατάσταση κινητικότητας.

Εκτιμώντας το σύνολο της κατάστασης της υγείας της ασθενούς, αποφασίσθηκε από τους θεράποντες γιατρούς, η έξοδός της από τη ΜΕΘ της Ευρωκλινικής Αθηνών και η μεταφορά της σε θάλαμο νοσηλείας συνεχούς παρακολούθησης (monitoring).

Υπενθυμίζεται, ότι η Νόρα Κατσέλη νοσηλευόταν από την περασμένη Τρίτη στη ΜΕΘ, σε σοβαρή κατάσταση έπειτα από χειρουργική επέμβαση, στην οποία υποβλήθηκε.

Οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν πως η γνωστή ηθοποιός και πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ είχε μεταφερθεί με εγκεφαλική αιμορραγία στο Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας 251.

Ωστόσο κρίθηκε απαραίτητο να μεταφερθεί στην Ευρωκλινική, όπου υποβλήθηκε σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση, ενώ τα επόμενα 24ωρα παρέμεινε στη ΜΕΘ σε τεχνητό κώμα.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ