Νίκος Χαρδαλιάς: Παραμένει στο νοσοκομείο μετά το ισχαιμικό επεισόδιο

Νίκος Χαρδαλιάς: Παραμένει στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους μετά το ισχαιμικό καρδιακό επεισόδιο Facebook Twitter
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ / EUROKINISSI
0

Στο νοσοκομείο «Αγία Όλγα» παραμένει για προληπτικούς λόγους ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς έπειτα από το ισχαιμικό επεισόδιο που υπέστη τη Δευτέρα.

Ο κ. Χαρδαλιάς μεταφέρθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στο νοσοκομείο, όπου σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν, υπεβλήθη σε στεφανιογραφία και αγγειοπλαστική στεφανιαίων αγγείων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τοποθετήθηκαν δύο στεντ, ενώ η υγεία του δεν διατρέχει κίνδυνο.

Αναλυτικά το ιατρικό ανακοινωθέν

«Περί την 14:30 σήμερα 16/08/2021 προσήλθε στο Νοσοκομείο μας ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων κ. Νικόλαος Χαρδαλιάς. Υπεβλήθη σε κλινικοεργαστηριακό έλεγχο και έγινε άμεσα στεφανιογραφία και αγγειοπλαστική στεφανιαίων αγγείων. Επιτυχώς. Θα παραμείνει στην Καρδιολογική Κλινική για παρακολούθηση».

Σε ανάρτησή της στο Facebook η σύζυγός του, Γιώτα Παναγιωτοπούλου, ανέφερε ότι είναι καλά στην υγεία του και ευχαρίστησε για τη συμπαράσταση του κόσμου.

Σημειώνεται ότι τα καθήκοντα του κ. Χαρδαλιά έχει αναλάβει αυτή τη στιγμή ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας, Βασίλειος Παπαγεωργίου.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χριστουγεννιάτικα λαμπάκια

Ελλάδα / Χριστουγεννιάτικα λαμπιόνια: τελικά, πόσο ρεύμα καταναλώνουν;

Πόσο ενεργοβόρα είναι τα γιορτινά λαμπάκια με τα οποία στολίζουμε τόσο το σπίτι μας όσο και τους εξωτερικούς του χώρους; Και πόσο θα μας κοστίσει, αν, για παράδειγμα, τα λαμπιόνια λειτουργούν για περίπου 10 ώρες;
NEWSROOM