ΦΩΤΙΑ ΤΩΡΑ

Νίκος Βέρτης: «Προς αποφυγή παραπληροφόρησης» - Τι απαντά το κέντρο ΥΤΟΝ για το «λουκέτο»

Νίκος Βέρτης: «Προς αποφυγή παραπληροφόρησης» - Τι απαντά το κέντρο ΥΤΟΝ για το «λουκέτο» Facebook Twitter
0

Ανακοίνωση για το πρόστιμο και την αναστολή λειτουργίας που του επιβλήθηκαν, εξέδωσε το νυκτερινό κέντρο διασκέδασης ΥΤΟΝ, στο οποίο τραγουδά ο Νίκος Βέρτης

«Υποδεχτήκαμε περί τους χίλιους πελάτες, εντός των ορίων κάλυψης σύμφωνα με την ωφέλιμη επιφάνεια του καταστήματος.   Εις έκαστος αυτών εισήλθε στο κατάστημα μόνον κατόπιν επίδειξης πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης, καθένα εκ των οποίων σαρώθηκε από τους υπεύθυνους μας. Η διαδικασία αυτή τηρήθηκε ευλαβικώς, καθ’ όλη τη διάρκεια εισόδου πελατών» γράφουν οι υπεύθυνοι του καταστήματος.

«Αδυνατούμε να εξηγήσουμε την ανεύρεση υπό  των Αστυνομικών οργάνων πέντε μόλις πελατών επί συνόλου χιλίων που ήταν δήθεν μη εμβολιασμένοι ή νοσήσαντες. Πιθανή η εκ μέρους αυτών «παράκαμψη» της ανωτέρω αυστηρής διαδικασίας ελέγχου στην είσοδο μας, πιθανή ακόμα και η ερευνητική αστοχία. Αυτά θα αξιολογηθούν αρμοδίως», συνεχίζουν. 

Μικτά κλιμάκια της ΕΛ.ΑΣ. έκαναν έφοδο στις 02:00 τα ξημερώματα στο νυχτερινό κέντρο στο οποίο εμφανίζεται ο τραγουδιστής και διαπίστωσαν σειρά παραβάσεων. Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν είχε αναρτηθεί επιγραφή για τον μέγιστο αριθμό ατόμων, ενώ κατά τη διάρκεια του ελέγχου προέκυψε ότι κάποιοι θαμώνες δεν είχαν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης. Ο Νίκος Βέρτης ήταν προγραμματισμένο να τραγουδήσει εκεί και σήμερα, Κυριακή. 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση: 

«Προς αποφυγή παραπληροφόρησης και παρερμηνειών, κατόπιν του διενεργηθέντος την 02:45 της σήμερον ελέγχου στο ΥΤΟΝ από μεικτό κλιμάκιο συναρμόδιων υπηρεσιών, η επιχείρηση διεπιστώθη καθ’ όλα αρτίως λειτουργούσα, και ειδικώς τηρούσα κατά γράμμα τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορονοϊού.

Υποδεχτήκαμε περί τους χίλιους πελάτες, εντός των ορίων κάλυψης σύμφωνα με την ωφέλιμη επιφάνεια του καταστήματος.   Εις έκαστος αυτών εισήλθε στο κατάστημα μόνον κατόπιν επίδειξης πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης, καθένα εκ των οποίων σαρώθηκε από τους υπεύθυνους μας. Η διαδικασία αυτή τηρήθηκε ευλαβικώς, καθ’ όλη τη διάρκεια εισόδου πελατών.

Όλοι ανεξαιρέτως οι πελάτες μας παρέμεναν καθήμενοι καθ’ όλη τη διάρκεια της παράστασης.  Αδυνατούμε να εξηγήσουμε την ανεύρεση υπό  των Αστυνομικών οργάνων πέντε μόλις πελατών επί συνόλου χιλίων που ήταν δήθεν μη εμβολιασμένοι ή νοσήσαντες. Πιθανή η εκ μέρους αυτών «παράκαμψη» της ανωτέρω αυστηρής διαδικασίας ελέγχου στην είσοδο μας, πιθανή ακόμα και η ερευνητική αστοχία. Αυτά θα αξιολογηθούν αρμοδίως.

Κατά τα λοιπά, διατρανώνουμε την αγανάκτηση μας για τις υπέρμετρες και πέραν των δυνάμεων και της δικαιοδοσίας μας υποχρεώσεις που μας επιφυλάσσει η Πολιτεία για τη λειτουργία μας.

Ανέκαθεν, ωστόσο, είμαστε και θα είμαστε συνεπείς στο καθήκον μας, ακόμη και στο πιο επαχθές, για τη διαφύλαξη της υγείας όλων μας».

Ελλάδα
0

ΦΩΤΙΑ ΤΩΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ