Πρόστιμο και «λουκέτο» σε νυχτερινό κέντρο που τραγουδά ο Βέρτης- Για παραβάσεις των μέτρων για τον κορωνοϊό

Πρόστιμο και «λουκέτο» σε νυχτερινό κέντρο που τραγουδά ο Βέρτης- Για παραβάσεις των μέτρων για τον κορωνοϊό Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου EUROKINISSI
0

Πρόστιμο και «λουκέτο» επτά ημερών επέβαλαν οι αρχές σε νυχτερινό κέντρο στο οποίο εμφανιζόταν ο Νίκος Βέρτης, καθώς διαπιστώθηκαν παραβάσεις των μέτρων για τον κορωνοϊό. 

Μικτά κλιμάκια της ΕΛ.ΑΣ. έκαναν έφοδο στις 02:00 τα ξημερώματα στο νυχτερινό κέντρο στο οποίο εμφανίζεται ο τραγουδιστής και διαπίστωσαν σειρά παραβάσεων, σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ. 

Συγκεκριμένα, διαπιστώθηκε ότι στον χώρο υπήρχαν υπεράριθμοι πελάτες, δεν είχε αναρτηθεί επιγραφή για τον μέγιστο αριθμό ατόμων, ενώ κατά τη διάρκεια του ελέγχου προέκυψε ότι κάποιοι θαμώνες δεν είχαν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες. 

Ο Νίκος Βέρτης εκτός από τη χθεσινή εμφάνιση στο εν λόγω κέντρο διασκέδασης, ήταν προγραμματισμένο να τραγουδήσει εκεί και σήμερα, Κυριακή. 

107 παραβάσεις και 7 συλλήψεις 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., κατά τη διάρκεια των ελέγχων για τα μέτρα της πανδημίας το Σάββατο διαπιστώθηκαν 107 παραβάσεις και έγιναν 7 συλλήψεις, σχετικά με τους κανόνες λειτουργίας καταστημάτων. 

Στην Αττική, επιβλήθηκαν οι εξής κυρώσεις: 

  • 10.000 ευρώ πρόστιμο σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, με επιβολή 7ήμερης αναστολής λειτουργίας, για εξυπηρέτηση όρθιων πελατών και μη ανάρτηση μέγιστου αριθμού επιτρεπόμενων πελατών
  • από 300 ευρώ πρόστιμο σε 3 καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος για μη ανάρτηση μέγιστου αριθμού επιτρεπόμενων πελατών
  • σύλληψη και 2.000 ευρώ πρόστιμο σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, με επιβολή 7ήμερης αναστολής λειτουργίας, για εξυπηρέτηση όρθιων πελατών.

Επίσης, στη Θεσσαλονίκη επιβλήθηκε πρόστιμο 2.000 ευρώ σε ιδιοκτήτη μπαρ, όπως και επταήμερη αναστολή λειτουργίας της επιχείρησης, για εξυπηρέτηση στον εσωτερικό χώρο τριών πελατών χωρίς πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης. Στους τελευταίους επιβλήθηκε από 300 ευρώ πρόστιμο. 

Ακόμη, μεταξύ άλλων, στα Ιόνια Νησιά επιβλήθηκε επίσης πρόστιμο 2.000 ευρώ σε ιδιοκτήτη κέντρου διασκέδασης, ο οποίος συνελήφθη, για εξυπηρέτηση στον εσωτερικό χώρο πελατών χωρίς πιστοποιητικό. Στην επιχείρηση μπήκε «λουκέτο» για επτά ημέρες. 

Επίσης, στην Κεντρική Μακεδονία επιβλήθηκε πρόστιμο 10.000 ευρώ και «λουκέτο» 7 ημερών σε κέντρο διασκέδασης, για εξυπηρέτηση όρθιων πελατών, ενώ συνελήφθη ο προσωρινά υπεύθυνος. 

«Καμπάνα» 3.000 ευρώ και «λουκέτο» 7 ημερών επιβλήθηκε και σε ιδιοκτήτη μπαρ στην Πελοπόννησο- ο οποίος συνελήφθη- λόγω όρθιων πελατών. Τέλος, στη Δυτική Ελλάδα επιβλήθηκε πρόστιμο 5.000 ευρώ σε διοργανωτή εορταστικής εκδήλωσης. 


 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ