Νέα στοιχεία από τα εγκληματολογικά εργαστήρια για την υπόθεση Γιακουμάκη

Νέα στοιχεία από τα εγκληματολογικά εργαστήρια για την υπόθεση Γιακουμάκη Facebook Twitter
2

Δεν προκύπτει η ύπαρξη δεύτερου ατόμου στο χώρο που βρέθηκε νεκρός ο φοιτητής και απομακρύνεται η εκδοχή της εγκληματικής ενέργειας.

Αυτή είναι η πρώτη εικόνα που δίνουν τα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. από την εξέταση του DNA. Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε χθες το βράδυ η Αγγελική Νικολούλη στην εκπομπή "Φως στο Τούνελ" έχει συνταχθεί η σχετική έκθεση και θα παραδοθεί σύντομα στις Αρχές.

Στην εκπομπή της Παρασκευής ακούστηκαν νέες μαρτυρίες από συμφοιτητές του Βαγγέλη Γιακουμάκη. Σημαντική ήταν και η μαρτυρία ανθρώπου μέσα από τη Σχολή που γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα και αποκάλυψε τη συγκάλυψη σημαντικών γεγονότων.

Ο μάρτυρας περιέγραψε τη γενική παραβατική συμπεριφορά της ομάδας των Κρητικών που ήταν ευρέως γνωστή στο προσωπικό της Σχολής ακόμη και σε εκπροσώπους του Ελληνικού Γεωργικού Οργανισμού. Αναφέρθηκε σε συγκεκριμένα περιστατικά που συνέβησαν στη Σχολή την άνοιξη του 2014. Τότε οι Κρητικοί είχαν δημιουργήσει μεγάλες φασαρίες, προκάλεσαν σοβαρές υλικές ζημιές στους χώρους της Εστίας και ξυλοκόπησαν άγρια τον Βαγγέλη. Σύμφωνα με την εκτίμηση του μάρτυρα, αν τότε είχαν ειδοποιηθεί οι γονείς των φοιτητών, ίσως να είχαν αποφευχθεί τα χειρότερα.

Σύμφωνα με τα όσα είπε, λίγες μέρες πριν την εξαφάνιση του 20χρονου, επισκέφθηκε τον διευθυντή ο πρώην αρχηγός της ομάδας των Κρητικών , που σήμερα υπηρετεί τη στρατιωτική του θητεία κοντά στα Γιάννενα. Του ζήτησε να πάρει το δίπλωμα του, αλλά ο Διευθυντής αρνήθηκε να του το δώσει αν δεν αποπλήρωνε τις υλικές ζημιές που είχε προκαλέσει στη Σχολή. Όπως ισχυρίστηκε ο μάρτυρας, η παρουσία του συγκεκριμένου ατόμου στη Σχολή, προκάλεσε τρόμο στον Βαγγέλη.

Άλλος ένας φοιτητής της Γαλακτοκομικής Σχολής που έχει και ο ίδιος στο παρελθόν αντιμετωπίσει τις προκλήσεις της ομάδας των Κρητικών, μίλησε στο «Τούνελ». Είχε ακούσει πως είχαν κρεμάσει τον Βαγγέλη έξω από το παράθυρο με ένα σεντόνι, αλλά κανείς μέχρι σήμερα δεν έχει επιβεβαιώσει αυτό το γεγονός.

Ο ίδιος είχε συναντηθεί στις κοινόχρηστες ντουζιέρες της Εστίας με τον Βαγγέλη και είχε παρατηρήσει έντονες μελανιές στο σώμα του. Όταν τον ρώτησε τι του συνέβη, ο Βαγγέλης προσπάθησε να δικαιολογηθεί λέγοντας του ότι χτύπησε πέφτοντας από τις σκάλες.

Κρητικός φοιτητής που δεν είχε καμία σχέση με τις επιθέσεις εναντίον του Βαγγέλη, ήταν εκείνος που ενημέρωσε άλλους συμφοιτητές του για τα όσα συνέβαιναν εις βάρος του πίσω από κλειστές πόρτες. Αυτό μετέφερε στο «Τούνελ» ένας ακόμα σημαντικός μάρτυρας που έσπασε τη σιωπή του. Στην αρχή μίλησαν στον Βαγγέλη, παρακινώντας τον να κάνει παρέα μαζί τους και όχι με τους άγριους συμπατριώτες του. Όσο έβλεπαν ότι αυτή η κατάσταση συνεχιζόταν και η ψυχολογία του Βαγγέλη χειροτέρευε, αποφάσισαν να δράσουν. Πρώτα ενημέρωσαν την υπεύθυνη της Εστίας και στη συνέχεια τον Διευθυντή της Σχολής. Τα παιδιά βοήθησαν τον Βαγγέλη να αλλάξει δωμάτιο με την ελπίδα ότι αυτή η αλλαγή, θα έδινε τέλος στο δράμα του. Σήμερα ο πρώην φοιτητής που έχει πια αποφοιτήσει και μετανιώνει που δεν ενημέρωσε απευθείας την Αστυνομία.

Ελλάδα
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ