Νέα καταγγελία στο ΣΕΗ για γνωστό ηθοποιό: «Με βιντεοσκοπούσε την ώρα της συνεύρεσης παρά τη θέλησή μου»

Νέα καταγγελία στο ΣΕΗ για γνωστό ηθοποιό: «Με βιντεοσκοπούσε την ώρα της συνεύρεσής μας» Facebook Twitter
0

Νέο περιστατικό σεξουαλικής παρενόχλησης στο χώρο του θεάτρου καταγγέλθηκε στην τελευταία συνέλευση του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών (ΣΕΗ).

Η υπόθεση αφορά σε γνωστό ηθοποιό, ο οποίος και διεγράφη από το ΣΕΗ μετά από την καταγγελία στην οποία προχώρησε συνάδελφός του.

Η αποκάλυψη έγινε στην τηλεοπτική εκπομπή του ΑΝΤ1 «Το πρωινό», η οποία έφερε στο «φως» μέρος της καταγγελίας της ηθοποιού.

«Με βιντεοσκοπούσε την ώρα της συνεύρεσής μας παρά τη θέλησή μου και το έδειχνε σε όλους. Από εκεί το έμαθα κι εγώ. Δε μπορούσα να πιστέψω αυτό που μου συνέβαινε. Πήγα κατευθείαν στην αστυνομία αλλά δε με βοήθησε κανένας. Πανικοβλήθηκα, δεν ήξερα πια πού να στραφώ. Προκειμένου να το διαχειριστώ, χρειάστηκε να απευθυνθώ σε ψυχολόγο και μου πήγε καιρό να συνέλθω από αυτό που είχα ζήσει».

Ο πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας, σε παρέμβασή του στην ίδια εκπομπή επιβεβαίωσε την καταγγελία.

«Σε αυτή τη συνέλευση αποφασίστηκε η διαγραφή ενός μέλους μας. Θα βγει επίσημη ανακοίνωση. Διεγράφη για λόγους σεξουαλικής παρενόχλησης. Υπήρχε καταγγελία στο Πειθαρχικό Συμβούλιο εδώ και πολύ καιρό, και αφού εξετάστηκε, πήγε στο Διοικητικό κι από εκεί στο Ανώτατο Όργανο που είναι η Γενική Συνέλευση. Είναι υπόθεση που είναι παραγεγγραμένη» είπε.

Σημειώνεται, ότι σύμφωνα πάντα με την ίδια πηγή και όπως αναφέρεται στην καταγγελία η σεξουαλική παρενόχληση φέρεται να έγινε πριν από 19 χρόνια.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ