Ναύπλιο: Στο «σφυρί» το Kandia Castle Hotel Resort & Thalasso - Η αρχική τιμή

Ναύπλιο: Στο «σφυρί» το Kandia Castle Hotel Resort & Thalasso - Η αρχική τιμή Facebook Twitter
Φωτ.: Candia Resort Spa.
0

Πληθαίνουν οι πλειστηριασμοί τουριστικών επιχειρήσεων μετά και τη διετή κρίση που προκάλεσε η πανδημία του κορωνοϊού. 

Αυτή τη φορά, σειρά έχει το «Kandia Castle Hotel Resort & Thalasso», κοντά στο Ναύπλιο, το οποίο θα βγει σε πλειστηριασμό την 5η Μαΐου 2022 και σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το moneyreview.gr, ελληνικές και πολυεθνικές εταιρείες εξετάζουν το ακίνητο, καθώς είναι το μοναδικό resort στην ευρύτερη περιοχή.

Όπως αναφέρει η ίδια πηγή, το συγκεκριμένο ξενοδοχείο που κατασκευάστηκε πριν από περίπου 12 χρόνια, με συνολική επιφάνεια 14.825 τετραγωνικά μέτρα (με βάσει την άδεια του ΕΟΤ), είναι κτισμένο σε ένα παραθαλάσσιο οικόπεδο επιφανείας 31.536,48 τετραγωνικών μέτρων στην παραλία της Κάντιας και σε κοντινή απόσταση από το Ναύπλιο.

Η αρχική τιμή του πλειστηριασμού ανέρχεται στα 9.750.000 ευρώ. Οι προκαταβολές, ύψους 2.925.000 (30% της τιμής α’ προσφοράς), για τη συμμετοχή θα πρέπει να κατατεθούν έως την Τρίτη 2 Μαΐου το αργότερο.

Πρόκειται για ξενοδοχείο κλασικού τύπου, όπου σύμφωνα με το σήμα ΕΟΤ είναι κατηγορίας πέντε αστέρων και 5 διαφορετικών τύπων. Υπάρχουν 18 Classical Rooms, δηλαδή δωμάτια με εμβαδόν 38-40 τ.μ., θέα στην κεντρική πισίνα και δυνατότητα φιλοξενίας 2 ενηλίκων και 1 παιδιού. Έπειτα, υπάρχουν 56 Deluxe Rooms, δηλαδή δωμάτια επιφανείας 40-45 τ.μ. αλλά και 25 σουίτες επιφανείας 40-120 τ.μ., εκ των οποίων οι 4 με ιδιωτική πισίνα και θέα στη θάλασσα.

Μεταξύ των παροχών του ξενοδοχείου συμπεριλαμβάνονται τρία εστιατόρια, εκ των οποίων, το Pool restaurant, το οποίο παρέχει γεύματα κατά τη διάρκεια της ημέρας, βρίσκεται στο μέσο της μεγάλης εξωτερικής πισίνας (περίπου 4.000 τ.μ.).

Επίσης, στο ξενοδοχείο βρίσκονται τρία καφέ-μπαρ, δύο αίθουσες συνεδριάσεων χωρητικότητας 400 και 30 ατόμων αντίστοιχα, οι οποίες διατίθενται και για τη διοργάνωση εκδηλώσεων, εγκαταστάσεις SPA και θαλασσοθεραπείας με 2 εσωτερικές πισίνες, γυμναστήριο, σάουνα, χαμάμ, jacuzzi, solarium, παιδότοπος και άμεση πρόσβαση στην παραλία.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ