Ναυάγιο στην Κω: Δύο παιδιά και δύο γυναίκες έχασαν τη ζωή τους

Ναυάγιο στην Κω: Δύο παιδιά και δύο γυναίκες έχασαν τη ζωή τους Facebook Twitter
Φωτογραφία: kosnews24.gr
0

Δύο βρέφη και δύο γυναίκες είναι τα θύματα ναυαγίου στην Κω, το βράδυ της Τρίτης. 

Ένα ταχύπλοο που μετέφερε μετανάστες εντοπίστηκε από το Λιμενικό στην περιοχή Ψαλίδι της Κω. Όταν οι λιμενικοί έκαναν σήμα στο σκάφος να σταματήσει, αυτό άρχισε να πραγματοποιεί επικίνδυνους ελιγμούς, με αποτέλεσμα να ανατραπεί, σύμφωνα με την ανακοίνωση του Λιμενικού Σώματος.

Μέσα στο ταχύπλοο βρίσκονταν, σύμφωνα με τις μαρτυρίες, 30 μετανάστες και ο διακινητής τους, που έπεσαν στη θάλασσα όταν το σκάφος ανετράπη. Δύο μέλη του πληρώματος του σκάφους του Λιμενικού Σώματος έπεσαν στη θάλασσα για να βοηθήσουν τους ναυαγούς, ενώ στο σημείο έσπευσαν ακόμα δύο σκάφη του Λιμενικού όπου κατάφεραν να διασώσουν 26 άτομα.

Ωστόσο, τέσσερις άνθρωποι ανασύρθηκαν νεκροί. Πρόκειται για δύο γυναίκες και δύο παιδιά ηλικίας 3 και 5 ετών.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες, δεν υπάρχουν αγνοούμενοι.

Με πληροφορίες από kosnews24.gr

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΗΛΟΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΣΤΕ

Ελλάδα / Μήλος: Το ΣτΕ αναστέλλει την επέκταση ξενοδοχείου στον Μύτακα - Για ποιες εργασίες έδωσε «πράσινο φως»

Η αναστολή των κατασκευαστικών εργασιών ισχύει μέχρι την έκδοση οριστικής απόφασης επί της κυρίας αίτησης ακύρωσης που έχει κατατεθεί και θα συζητηθεί την 6η Μαΐου 2026
THE LIFO TEAM