Ναυάγιο μεταναστών στο Φαρμακονήσι: Ένας νεκρός και δύο ανήλικοι σε κρίσιμη κατάσταση

Ναυάγιο μεταναστών στο Φαρμακονήσι: Ένας νεκρός και δύο ανήλικοι σε κρίσιμη κατάσταση - Περισυνελέγησαν 19 άτομα Facebook Twitter
Φωτ: Eurokinissi
0

Σε εξέλιξη βρίσκονται έρευνες του λιμενικού σώματος ανοιχτά του Φαρμακονησίου για τον εντοπισμό τυχόν αγνοούμενων, μετά από ναυάγιο μεταναστών που οδήγησε στην περισυλλογή από τη θαλάσσια περιοχή 19 μεταναστών, όπως επίσης και ενός νεκρού άνδρα, αλλά και δύο ανήλικων σε κρίσιμη κατάσταση.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό πως τα άτομα βρέθηκαν στο σημείο και αν προηγουμένως επέβαιναν σε κάποιος σκάφος.

Σύμφωνα με το αρχηγείο του Λιμενικού στη θαλάσσια περιοχή των ερευνών επιχειρούν τρία πλωτά του Λιμενικού Σώματος και ένα ναυαγοσωστικό υπο τον συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου Επιχειρήσεων Ερευνας και Διάσωσης. Επίσης, καταφθάνει και ελικόπτερο της πολεμικής αεροπορίας.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ - ΜΠΕ

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κακοκαιρία: Ανεμοστρόβιλος στην Αλεξανδρούπολη έβγαλε βάρκες στη στεριά - Ριπές ανέμου έως 154,5 χλμ./ώρα

Ελλάδα / Κακοκαιρία: Ανεμοστρόβιλος στην Αλεξανδρούπολη έβγαλε βάρκες στη στεριά - Ριπές ανέμου έως 154,5 χλμ./ώρα

Μεγάλες ζημιές στην πόλη - Έπεσαν δέντρα, ξηλώθηκαν τέντες και πλαστικά διαχωριστικά καταστημάτων, αναποδογύρισαν κάδοι απορριμμάτων, τραπέζια και καρέκλες
THE LIFO TEAM