Να διωχθεί για ψευδορκία φίλος του Παύλου Φύσσα ζήτησε ο συνήγορος του Παππά

Να διωχθεί για ψευδορκία φίλος του Παύλου Φύσσα ζήτησε ο συνήγορος του Παππά Facebook Twitter
Nikos Libertas / SOOC
0

Ένταση πριν από λίγο στη δίκη της Χρυσής Αυγής όταν ο συνήγορος του Χρήστου Παππά ζήτησε τη δίωξη του φίλου του δολοφονηθέντος Παύλου Φύσσα, Δ. Μελαχρινόπουλου ο οποίος κατέθεσε σήμερα.

Ο κ. Περιλής Σταυριανάκης υπέβαλε αίτημα κράτησης του μάρτυρα, λέγοντας μάλιστα: «Έχουμε ένα συγκλονιστικό γεγονός, κάποιοι κλαίνε. Δεν μπορεί ο καθένας να “παλαμιάζει” το Ευαγγέλιο και να λέει ψέματα. Ζητώ να κρατηθεί μέχρι να διερευνηθεί το ενδεχόμενο της ψευδορκίας».

Ο συνήγορος του Παππά έκανε λόγο για «κραυγαλέες αντιφάσεις» επειδή ο μάρτυρας μίλησε τώρα για στειλιάρια,  σιδηρογροθιές και κουκούλες που χρησιμοποιήθηκαν στην επίθεση κατά της παρέας του Παύλου Φύσσα, ενώ δεν είχε αναφέρει κάτι τέτοιο στις προηγούμενες καταθέσεις του.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

13ο Thessaloniki Pride:

Ελλάδα / 13ο Thessaloniki Pride: Η μεγαλύτερη γιορτή της βόρειας Ελλάδας για την αγάπη, τη συμπερίληψη και τα ανθρώπινα δικαιώματα επιστρέφει

Το 13ο Thessaloniki Pride θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 16 Ιουνίου και θα κορυφωθεί το Σάββατο 21 Ιουνίου 2025, με τη μεγάλη παρέλαση που θα ξεκινήσει από τον Λευκό Πύργο.
LIFO NEWSROOM
Δίκη Πέτρου Φιλιππίδη: «Γλυκός, δοτικός και ευαίσθητος», κατέθεσαν Χριστίνα Παππά και Φαίδρα Δούκα

Ελλάδα / Δίκη Πέτρου Φιλιππίδη: «Γλυκός, δοτικός και ευαίσθητος», κατέθεσαν Χριστίνα Παππά και Φαίδρα Δούκα

«Οι καταγγελίες μου φαίνονται λίγο εξωπραγματικές», ανέφερε η Χριστίνα Παππά - «Δεν τον έχω ικανό να διαπράξει αυτά που έχει κατηγορηθεί. Δεν το πιστεύω», είπε η Φαίδρα Δούκα
LIFO NEWSROOM