Μπιμπίλας: Καταγγελία στο ΣΕΗ για «ηθοποιό που αυτοκτόνησε μερικούς μήνες μετά την εκδίωξή του από θέατρο»

Μπιμπίλας: Καταγγελία στο ΣΕΗ για «ηθοποιό που αυτοκτόνησε μερικούς μήνες μετά την εκδίωξή του από θέατρο» Facebook Twitter
Πηγή: Eurokinissi/Αρχείου.
0

Σε μια καταγγελία που έχει φτάσει στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών αναφέρθηκε ο πρόεδρος, Σπύρος Μπιμπίλας σημειώνοντας μεταξύ άλλων «ότι δεν είναι μόνο το metoo και οι κακοποιήσεις αλλά και άλλα όπως ψυχολογικές πιέσεις και διώξεις».

«Πληροφορήθηκα με μεγάλη μου λύπη ότι πρόκειται για έναν ηθοποιό που εκδιώχθηκε από ένα θέατρο πριν από αρκετά χρόνια, μάλλον ξυλοκοπήθηκε κιόλας από ότι έχω μάθει. Τότε δεν είχε μιλήσει κανείς, ούτε ο παραγωγός και πριν λίγο καιρό είχε γίνει η καταγγελία που έχει πάει και αυτή στην εισαγγελία» αναφέρει.

Στη συνέχεια, είπε ότι ο ηθοποιός «μετά από κάποιους μήνες αυτοκτόνησε γιατί είχε ψυχολογικά προβλήματα. Αυτό δείχνει ότι κάτι δε λειτουργούσε σωστά στο θέατρο μας. Ο παραγωγός με τον οποίο έχω μιλήσει σήμερα, και έχει τύψεις, και αισθάνεται ότι δε λειτούργησε σωστά τότε».

«Δεν ξέρουμε αν αυτοκτόνησε από αυτό αλλά γίνεται ένα "βουνό" κάτι όταν το ένα έρχεται πάνω στο άλλο και ο άνθρωπος αυτός έφτασε στο σημείο αυτό» σημείωσε ο κ. Μπιμπίλας και πρόσθεσε ότι πρόκειται για έναν «πολύ καλό συνάδελφο».

«Δεν ξέρω ακριβώς τι είχε συμβεί. Έγινε ένας μεγάλος καβγάς και εκδιώχθηκε. Το έχουν καταγγείλει πέντε ή έξι ηθοποιοί που συμμετείχαν σε αυτή την παράσταση, αλλά το κατήγγειλαν μετά από πολλά χρόνια» κατέληξε σχετικά με το θέμα. 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ