Μαθήτρια υπέστη ανακοπή έπειτα από αλλεργικό σοκ- Νοσηλεύεται διασωληνωμένη

Μαθήτρια υπέστη ανακοπή έπειτα από αλλεργικό σοκ- Νοσηλεύεται διασωληνωμένη Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου: EUROKINISSI
0

Μια μαθήτρια υπέστη ανακοπή έπειτα από αλλεργικό σοκ και νοσηλεύεται διασωληνωμένη στην Κρήτη.

Το πρωί της Κυριακής η 17χρονη μαθήτρια υπέστη ανακοπή, έπειτα από αλλεργικό σοκ, στο ξενοδοχείο όπου έμενε, σύμφωνα με πληροφορίες του cretalive. 

Η μαθήτρια είχε πάει εκδρομή με το σχολείο της στο Ηράκλειο, από άλλη περιοχή της Ελλάδας, αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες. Μόλις κατέρρευσε η μαθήτρια, κλήθηκε ασθενοφόρο που μετέφερε διασωληνωμένη τη 17χρονη στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου, όπου και νοσηλεύεται. 

Οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν πως η μαθήτρια κατανάλωσε κάποιο τρόφιμο που της προκάλεσε αλλεργικό σοκ και στη συνέχεια ανακοπή, αναφέρουν οι πληροφορίες του cretalive. 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αττική: Συνελήφθη 19χρονος για εκδικητική πορνογραφία με θύμα ανήλικη

Ελλάδα / Αττική: Συνελήφθη 19χρονος για εκδικητική πορνογραφία με θύμα ανήλικη

Ο 19χρονος ασκούσε ψυχολογική πίεση στη 17χρονη, μέσω μηνυμάτων και τηλεφωνικών κλήσεων, απειλώντας ότι θα προκαλέσει κακό στην ίδια, σε πρόσωπα του περιβάλλοντός της ή στον εαυτό του
LIFO NEWSROOM